onsdag den 8. januar 2014

Ferm Living 2014 NEWS

Glæder mig altid til at åbne mailen, når Ferm Living sender deres nye online katalog ud! I dag var ingen undtagelse og jeg blev bestemt ikke skuffet, over at se det fine nye udvalg i børnekollektionen. Især knagerne er jeg bare helt pjattet med! Jeg er ligeså vild med at sættekasserne nu er kommet i kvadratiske, hvor de før var lavet som et sættekasse hus. Tænker at det vil være rigtig fint at blande de to nemlig. De quiltede puder ser umiddelbart ud til, at være i det blødeste jersey og de ville være simpelthen så skønne, hjemme i vores hyggekrog i stuen.




mandag den 6. januar 2014

L for min Lua

I starten af december, kunne man på min blog vinde et par smukke øreringe, fra en meget dygtig kvinde og guldsmed. Hun hedder Edith Hegedüs og er meget skøn og hjertelig!

I kan måske huske at jeg fortalte om mit kærligsheds forhold til Ediths smykke univers lige her, hvor jeg også fortalte om et helt specielt smykke, designet personligt til mig? Som jeg bærer hver eneste dag og flere gange dagligt mindes og styrkes i mine tanker for Lua's fremtid! Det sidder sammen med det lille kløvervedhæng, som var min første smykke fra Edith og bringer lykke <3 Jeg går sjældent med mange forskellige smykker og bærer helst smykker, som har affektionsværdi for mig. Læs fx. dette indlæg, som jeg skrev for snart to år siden og viste min beskedne smykkesamling frem. Der er kommet lidt mere til og sorteret lidt fra siden da.

Det smukke L er håndtegnet og fremstillet i 18 kt. guld med 12 styk 0,005ct. TW vvs brillanter. Prisen for sådan et evigt smukt minde om halsen, ligger på omkring 5.000 kr. afhængig af størrelse og antal brillanter. Edith Hegedüs kan lave alt efter netop dit ønske, hvis du også ønsker at have noget helt unikt og personligt. 

-Jeg går og tænker meget over hvilket smykke jeg skal bære for Palma, det skal nemlig ikke være magen til.

Hvad er dit favorit smykke? 




I dag drømmer jeg om...

...en tur til mit yndlings spot, La Santa Sport! Da Lua var helt lille, var der en hel januar måned og jeg ville ønske, at det kunne blive en tilbagevendende tradition. Jeg elsker, elsker, ELSKER bare La Santa!























Billedet er taget ved den olympiske pool i maj 2013

Hvad drømmer du om på sådan en grå mandag?

Vinderne af Oliver Furniture tøjstativ & Nomi Chair

SÅ fik jeg trukket hele 2 heldige vindere. I kan glæde jer meget til at få begge, fine møbler hjem. Vi er dagligt glade for vores Nomi Chair og ikke mindst stativet som står og pynter, med pigernes aller fineste tøj.

Det smukke tøjstativ fra Oliver Furniture skal hjem til: Jeanett og hendes datter

Den lækre Nomi Chaor højstol skal hjem til: Frk. Hansen

Stort tillykke til begge, som har modtaget en mail fra mig ;-)

Et stort tak fordi i tager SÅ godt i mod, de mange konkurrencer fra mig. Jeg lover at kaste med mange flere præmier i dette år <3


lørdag den 4. januar 2014

Farvel & TAK for dig 2013!

Jeg håber at i alle er kommet godt og sikkert ind i 2014 <3 For mig bliver det et godt år. Det har jeg besluttet mig. Sidste år var jeg ikke særlig glad for - så det er bare ikke fair, hvis dette år bliver skidt vel?

Uden at gå for meget i detaljer (og skrive en mindre roman) så har 2013 været hårdt! Både fysisk og psykisk. Jeg har slet ikke fået prioriteret mig selv. De 10 ekstra kilo på min krop har ikke villet skride, min hud har været skrækkelig, mine negle har fået lak max. 10 gange på 1 år!!! mine veninder er ikke blevet passet, kærligheden er SLET ikke blevet passet, huset har sejlet evigt og altid, intet har bare fungeret optimalt. Jeg har været meget alene med pigerne og familielivet har været nærmest ikke eksisterende.
Min kæreste har arbejdet ekstremt meget i sit firma og der har været meget arbejde rundt omkring i landet.

Jeg startede i sommers job ca. 30 timer, hvilket var meget nyt for mig. Har ikke arbejdet for andre i evigheder. Jeg arbejder stadig for Purebaby, men måtte erkende at jeg ikke kunne magte hverdagen med både arbejde, børn og selvstændig mand. Heldigt at jeg har fået en stilling, hvor mit arbejde kan klares hjemmefra, så det hele går op for vores lille familie.

Min store kærlighed Lua været vores store bekymring og grunden til, at alt har været lidt sort og trist til tider. Et helt år er blevet brugt på hospitaler, psykologer, læger, kommunen osv. Hun er lidt blevet 'opgivet' af systemet, da hun er en pige med store udviklings vanskeligheder og ingen diagnose. Vi har nu taget kampen helt i egen hånd, for at komme videre med hende og finde de bedste muligheder for hende.

Vi fejrede i øvrigt nytår som vi plejer - os 4 sammen! Vi startede dagen i biografen og så den fantastiske film 'Frost' hvor efter vi tog Sushi med hjem, som vi tidligt hyggede med. Vi havde købt raketter, som vi tidligt var ude at tænde, inden pigerne faldt i søvn kl. 23.30. Jeg selv kyssede min kæreste kl. 24.00 og faldt i søvn få min. efter til dejlige toner, af Rasmus Seebach koncert i fjernsynet.

Nu vil jeg i øvrigt spise middag, helt alene med min kæreste, da pigerne er hos Mormor. Bagefter går turen nok i biografen ;-)

Rigtig god weekend alle sammen!