fredag den 29. november 2013

Fra OS til JER...

Med hjælp fra 4 søde bloggerkollegaer (Plummum, Copenhagen Kiddo, ViaMaria & ByAmiraHelene) og 24 søde sponsorer, er det lykkedes at lave en helt perfekt og lækker julekalender, til alle jer læsere. I kan deltage hver dag i hele december og vi skiftes til, at åbne dagens låge. På søndag åbner Signe ballet, så stay tuned!

Vi glæder og til at sende masser, af dejlige julegaver ud til vores søde læsere, så vi håber at i vil lege med :-)


tirsdag den 26. november 2013

Rützou lukker og slukker...

Det var virkelig trist, da Rützou for nyligt sendte pressemeddelelse ud med, at virksomheden desværre måtte melde konkurs. Det er virkelig synd når et så stort og anerkendt firma, ikke længere kan klare presset i den meget konkurrencepræget mode verden. Derfor holder de ophørsudsalg og jeg er sikker på, at det er muligt at gøre sig nogle rigtig gode køb. Jeg vil ihvertfald selv slå et smut forbi på torsdag.


mandag den 25. november 2013

Black Swan udsalg & en konkurrence

Hvis man er en ivrig bloglæser, så kan man efterhånden ikke undgå, at støde på Black Swan rundt omkring. Black Swan har endnu ikke mange kollektioner på bagen, men de har alligevel formået at komme rigtig godt fra start, med deres fine basicgarderobe, som udelukkende sælges via webshop og kosulenter over hele landet. Denne aw13 kollektion kom så godt fra start, at flere items allerede var udsolgt i løbet af kun få uger. Det er da succes!!! De mange konsulenter er nu færdige med deres efterårs homeparties og sælger derfor ud af deres kollektion, som de har hængende i lidt forskellige størrelser. Du kan altså spare 40% på en evt. smuk sort kjole til julefrokost eller måske den fantastiske grønne som jeg har med på collagen. Da priserne i forvejen er ret så fine, så bliver det jo ikke dårligere af, at få 40% oven i vel?

Se meget mere Black Swan på webshoppen og find evt. din nærmeste konsulent lige her 

Jeg har i denne forbindelse skudt en lækker konkurrence i gang, hvor én heldig læser kan vinde et lækkert sæt fra Black Swan til en værdi af DKK 1020,-. Konkurrencen kører udelukkende på min blogs Facebook side, så i skal lige give den et 'like' og så lige scrolle lidt ned, til i finder konkurrencen og lige klikke 'like' igen. Ret nemt ikke?



Status over en uge i dyrenes tegn!

De sidste mange søndage, har jeg tænkt over hvor hyggeligt det ville være, at lave en lille status over min uge. Men da jeg altid går omkuld søndag (inkl. i går) ja så bliver det aldrig til noget...tsk!!

Ugen startede med en ordentlig omgang opkast X4 familiemedlemmer. Shit det er hårdt at være syg og ynkelig og stadig, skal tage sig af hele to ligeså syge børn. Jeg vaskede tøj og gjorde rent non stop! 
Tirsdag bevægede vi og ud (efter at have været indespærret i næsten 2 døgn!!) og jeg tog med pigerne til ridning, som er ugens absolutte højdepunkt!! Jeg nyder det virkelig også, da jeg trækker Palma og nyder turene i skoven!

Mandag var alle friske og jeg var inviteret til et hyggeligt foredrag i Lyngby med Vitacare sammen med hende her.
Vi skulle høre om den helt nye multivitamin 'Vitacare Komplet' som også indeholder omega-3. Virkelig smart, hvis du ligesom jeg er rigtig dårlig, til at få åbnet 4 forskellige glas med vitaminer hver dag. Her får du alt hvad du har brug for, i bare 2 daglige kapsler. Efterfølgende var vi inviteret til at prøve fiskespa, hvilket jeg var lidt skeptisk overfor. Man hører om de mange smittende sygdomme, men jeg lever i bedste velgående og det var da sjovt at prøve. Vi sluttede af med mere fisk på Sticks 'n' Sushi. Spørg lige om det var den perfekte dag oven på sygdom? Mange flere af dem TAK!

Torsdag og fredag, stod den på lidt arbejde, rengørring og alt det kedelige...

Lørdag var pigerne og jeg inviteret, til et top hyggeligt event i Zoo med Ganada Goose. Vi var blevet udstyret med de lækreste og varmeste jakker, så vi kunne holde varmen. Jeg har seriøst aldrig haft en jakke på, som ingenting vejer og stadig er så varm, så man ikke skal iklæde sig mindst 3 trøjer, for at holde varmen. Foruden den tophyggelige velkomst, hvor vi grillede marshmallows, spiste dem med kiks og chokolade og indtog varme drikke, så var vi ekstraordinært inviteret til at besøge isbjørnen Ivan (defor de fjollede masker!) og sige godnat, da det faktisk foregik efter lukketid. Det var helt specielt at være i Zoo når det både var mørkt og helt stille. Vi hørte bl.a enorme løvebrøl og kom altså helt tæt på den ca. 650 kg. store isbjørn. Det var en stor oplevelse for både store og små. 

Sluttede en dejlig weekend (som alenemor) af på den lokale Rudolph Steiner Børnehaves julemarked, hvor en af mine bedste veninders datter går. Jeg elsker deres primitive måde at skabe hygge på og både pigerne og jeg havde nogle dejlige timer med hjemmebag, bål, leg i 'haven' og ikke mindst så vi de mest nuttede små kaninunger, som var helt GRATIS! Jeg var meget tæt på at tage to styks med hjem til tøserne, for nøj hvor var de bare dejlige.

Gik helt kold kl. 20.00 med pigerne...




torsdag den 21. november 2013

Julerier

Lidt påbegyndt julerier herhjemme, fordi det er så hyggeligt! Vi har slet ingen traditioner, når det kommer til opyntning, nedpyntning osv. Min kæreste er ligeglad (som i fuldstændig ligeglad med julen!!), bare det ikke er for rodet og for farverigt. SÅ mener han at han bliver stresset. I år har jeg planer om lidt mere end normalt, men jeg når det helt sikkert, heller ikke denne gang...

# 1+2. Lærkegrene som altid hører hjemme hos mig i julen. Elsker dem og de gør sig så flot i vasen fra Kähler. Stjernelysestagen er fra sidste år, men kan købes her hos Stjernelys. Juleophæng har jeg selv lavet af lidt rester fra bl.a Søstrene Grenes, jeg fik ideén fra hende her og hun sælger nogen lignende, i hendes fine BLOGPOPUPSHOP

# 3. Nye skønne rensdyr fra Medusa Copenhagen, som desværre trænger til en klat lim, efter et besøg i Jakes Duplo pirat skib. De egner sig altså ikke godt til børneleg :-)

# 4. Lidt pynt fra gemmerne. Læderstjerne fra by nord & Porcelæn fra Nordstjerne





tirsdag den 19. november 2013

LEXIBOOK Tablet Junior 2

Vi har de sidste par uger testet LEXIBOOK 2 Junior Tablet. Jeg takkede hurtigt ja tak til at teste den, da jeg virkelig mangler en ekstra tablet. Vi har i forvejen 2 iPads, hvoraf den ene egentlig er til mit arbejde, så er lidt øm over for den. Derfor ankom denne ret perfekt, da pigerne bruger meget tid på at spille, netop på disse mørke efterårs aftener. Og ja mine piger må godt spille rigtig meget, da især Lua har brug for masser af hjernetræning og det får hun SÅ meget, af at spille og tænke.

Man skal lige vænne sig til LEXIBOOK, da den slet ikke kan sammenlignes med iPad, som mange børn i dag er vant til at bruge. De store fordele ved LEXIBOOK er dog prisen på kun 1299,-, størrelsen som er lige det mindre og så er den 100 gange mere robust. Vores har allerede været på gulvet mange gange og grundet den kraftige grønne gummikant, holder den nok til de fleste flyveture. Kvaliteten er skærmen vil jeg ikke helt sammenligne med iPads, da den ikke er ligeså 'klar' (hvis man kan sige det) Måske er det fordi skærmen er mindre?

LEXIBOOK er både udstyret med Wi-Fi, Android og Bluetooth og der er plads til 25 GB ekstern data. Derud over kan man købe sig til ekstra 32 GB intern plads. Fra start er den 'født' med rigtig mange apps, både lærerige og spil som alle er på Dansk. Udover det er der en masse gode engelske sange og små LEGO samt Chuggington film. Vi har endnu ikke hentet flere apps da det ikke har været nødvendigt. Vi er stadig ved at lære dem alle sammen at kende og pigerne skiftes til at bruge den. Udover det er der bl.a både kamera, mulighed for at lagre musik samt lydoptager. Det er også muligt at hente, en masse af de samme apps som til iPad.

Der er mulighed for at 3 børn, kan have hvert sit login og dermed gemme sine favorit spil, så barnet kun sidder med de apps/videoer som svarer til alderen. Det er smart!

Palma er lige fyldt 2 år og kan lidt forskellige af de indbyggede apps, men jeg vil forsøge at hente endnu flere småbørns apps til hende på et tidspunkt. LEXIBOOK er meget pædagogisk og flere apps er små børne quiz'er hvor den taler meget tydeligt og langsomt, så de er meget lærerige for de små børn. Der er også indbygget apps til børn som kan læse, hvor de ud fra et talende spørgsmål (igen meget pædagogisk) skal sætte kryds i det rigtige felt. Lua kan ikke læse endnu, men hun er en pige som har brug for, meget langsom tale og tid til at tænke, så til hende er de mange apps geniale.

Jeg kan ikke undgå at sammenligne denne, med min elskede iPad, så det gør jeg. Ud fra prisen og hvad den skal bruges til (børn) er denne GENIAL! Så hvis jeres børn mangler en spille tablet som også kan meget andet, så er denne bestemt en perfekt julegave. Der skal alligevel en del til at imponere mig, når det drejer sig om alt andet end Mac produkter, men den får virkelig stor ros herfra fra os.

Du kan læse meget mere om LEXIBOOK på deres egen hjemmeside, hvor man også downloader apps og den kan fx. købes hos BR legetøj

Har jeres børn iPad's eller andre tablets?







SMIL eller mangel på samme

Lige et pip her fra! Hele familien har døjet, med slem mavevirus, siden søndag aften. Huset ligner noget som er ramt af en tyfon, sofaen skal renses og vaskemaskinen har kørt nonstop. Her til morgen har jeg fået min første kop kaffe i 2 døgn!! Spørg om jeg har været træt? Heldigvis blev den nede i maven, så jeg tror at jeg forsøger mig med en mere. Stakkels mine små piger og stakkels forældre. Det er godt nok H.Å.R.D.T at være forældre, i sådanne situationer. Piv! Pigerne leger nu med deres heste og jeg forsøger at komme til hægterne og få styr på hjem, arbejde (overspringhandlinger) mm.

Billedet er fra i søndags, hvor vi have en hyggelig tur i Kbh. Vi havde inviteret Farmor med på pigetur, hvor vi først var i biografen og se Aladdin, herefter spiste vi frokost og IS på Jensens Bøfhus -til stor glæde for pigerne. Vi sluttede turen af med et besøg, i den nye Hamleys legebutik ved Tivoli. Tror vi var der i 1,5 time og fik lavet flotte glitter tatto's, ballondyr, kørt i stor Duplo bus og fisket og plasket med vand. Hurra for gratis søndags fornøjelser ;-)

Jeg forsøgte flere gange på turen, at tage fine billeder af pigerne, men det er helt umuligt. Så det blev kun til dette meget kunstige smil, til ære for den desperate mor. Det er virkelig et dilemma for tiden, da de styrter væk så snart kameraet kommer frem og jeg har simpelthen så meget smukt tøj, jeg gerne vil vise frem på pigerne. Gode råd til at få sine piger, til at være mere samarbejdsvillig, modtages med kyshånd?

I må alle have en fantastisk dag! Jeg vender stærkt tilbage, med masser af spændende og mere indholdsrige indlæg.

Begge piger er i jakker fra Ganada Goose // Palma's hue er fra Ganada Goose // Lua's hue er fra Selana //  Ballondyr fra Hamleys




fredag den 15. november 2013

Vind vaskekapsler fra Neutral

Inden det bliver weekend og jeg holder fri, fra blog og arbejde, for at forsøde min familie, så har lige en meget ren konkurrence i ærmet til jer.

En heldig vinder, kan nemlig vinde 100 vaskekapsler fra Neutral. Kapslerne er et helt nyt produkt fra Neutral og de fås både til hvidt eller farvet tøj. Det er ret genialt hvis du spørger mig, da jeg for det første er en flittig Neutral kunde og samtidig bruger aaaaaalt for meget sæbe, når jeg skal vaske tøj. Kender i mon det? Kapslerne her er nøje doseret og man smider bare en i maskinen, sammen med tøjet og så bliver tøjet rent, uden over -eller underforbrug af sæbe. Jeg er allerede fan!

Neutral er både svanemærket og astma og allergivenligt. Vi bruger aldrig produkter med parfume eller andre skadelige stoffer, da vi selvfølgelig gerne vi forebygge fx. allergi og andre sygdomme.

Vinderen får tilsendt 100 vaskekapsler, til farvet tøj og kan dermed vaske maaaange gange ;-)

Alt hvad du skal gøre, for at vinde konkurrencen, er selvfølgelig at følge min blog enten via Facebook eller Bloglovin. Herefter smid en kommentar og husk lige email adresse :-)

Jeg trækker en vinder på onsdag den 20.11.13 efter kl. 21.00 (måske dagen efter, hvis jeg er faldet i søvn!!)

OBS! Vinderen er nu trukket. Stort tillykke til Pia Hansen.




onsdag den 13. november 2013

Giv lidt kærlighed og julemagi

Jeg har sat hele denne uge af til at rydde op og ikke mindst ud, i vores næsten 200 kvm. store hus plus loft og carport. Jeg har aldrig nænnet at smide ud, så derfor bliver alt gemt, for: 'Hvad nu hvis man liiige fik brug for det?' eller 'Hvad nu hvis man lige kendte en som stod og manglede den dims?' eller 'Den kan jeg helt sikkert sælge på loppemarked til sommer' Kender I mon det?

Vi har længe drømt at at bo meget 'simpel living' og det kræver at der er orden i alle skuffer, papirer bliver sat i mappe og ikke mindst unødige ting ryger ud. Vi er rigtig meget priviligeret, at vi begge har rigtig mange ting, gennem de mange forskellige brancher, vi gennem tiderne har været i. En del af mit og pigernes dyreste tøj, bliver sat til salg og resten (som ca. fylder godt og vel 4-5 flyttekasser) giver vi til velgørenhed. Der er ting som ikke længere har meget værdi for os, men som andre kan få rigtig meget glæde af.

I første omgang har jeg valgt at hjælpe mange familier via denne Facebook gruppe 'Julehjælp'. Umiddelbart tænker vi fleste nok, at ingen Danskere lider nogen nød, men inde i denne gruppe, kan i få et helt andet syn på fattigdom i Danmark. Der er mange enlige mødre derude, som er på kontanthjælp og har 2,3 eller flere børn og bare ikke kan få økonomien til at række, så alle børn kan få en magisk jul, med alt hvad der hører sig til.

Mange af børnene har meget beskedne ønsker som: kreative ting, maling, DVD'er, makeup, smykker, LEGO eller bare små gaver så de ligesom alle sine venner, kan få en pakkekalender. At være enlig mor med få midler, så er det nærmest en umulig opgave at købe 2 eller 3x24 pakker! Får mig var det meget nemt at finde 24 små stykker legetøj, blandt mine pigers, som bare lå nederst i en af deres mange legetøjs kasser og sende det ud til børn, som virkelig kan få stor glæde og gavn af det.

De større børn ønsker sig tøj, makeup, film, spilleboxe og smartphones -det er efterhånden ret u tjekket at være teenager her i Danmark, uden en smartphone. Jeg har desværre ikke sådan en, da jeg for nyligt fik ødelagt min iPhone 4 og nu har taget en gammel 3'er i brug - ellers var den prompte sendt afsted. På loftet har vi ca. 100 gode DVD'er som vi har gemt, fordi min kæreste altid siger: 'den er bare så fed og jeg får sikkert lyst til at se den en dag igen' -men efter som vi både har ca. 700 viasat kanaler, Netflix, YouSee Bio, så tog det altså ikke mange sekunder at blive enige om, at de DVD'er ikke skal ligge og samle støv.

Jeg har ryddet (meget!) op i mit krearum og har delt de mange fine og brugbare sager ud i små poser, som jeg sender ud til de piger som ønsker jeg krea ting. Har bla. fundet: fjer, perler, maling, papir, glimmer, snor mm. Måske har du selv lidt for meget liggende dybt i skufferne?

En pige ønskede sig brændene et sæt LEGO Duplo -et sæt som vi faktisk havde og selvom mine piger elsker Duplo, så kiggede jeg lige ned i den kæmpe store spand fyldt med klodser, som nok består af 10-15 sæt! Jeg tror at de har nok og jeg tager også lidt klodser fra inkl. figurer og dyr, så er der til et par fine kalendergaver til børn.

Idéen med dette initiativ er at vi 'givere' selv sender pakkerne afsted. For mit vedkommende er jeg nu oppe på 10 gode pakker, hvor jeg forsøger at give mellem 10-20 ting til hver familie. Det løber selvfølgelig op i forsendelses omkostninger, men har bare besluttet mig for at købe en gave mindre til hver af pigerne (som bestemt ikke lider nogen nød!) og så går det lige op.

Det er virkelig en dejlig følelse at hjælpe, nu har jeg fået luft herhjemme og alting bliver virkelig sat i perspektiv, når man sidder og laver velgørenhed. VI HAR DET JO SÅ GODT!! Det er sådan en dejlig følelse, lige at blive mindet om det.

Udover dette hjælper jeg også et børnehjem i Afrika, de får noget af det mere brugte tøj og bamser. Mit fadderbarn i Kap Verde får penge hver måned og jeg drikker 7 to go latté mindre. Min kæreste og jeg drømmer om at tage til Afrika en dag med vores piger og bidrage med vores hjælp, jeg synes det er så vigtigt at de lærer at hjælpe andre, i denne ellers ret så barske verden. Jeg prøver at forklare dem at vi giver deres tøj til nogle børn som ikke har så mange penge. Jeg tror ikke at de forstår det endnu, men det er meget godt for dem at se og høre om det.

For få midler kan vi hjælpe andre og det er bare så dejligt! Hvad laver i af velgørenhed?





mandag den 11. november 2013

Tid til tyl...

Julen bliver bare lidt mere magisk, når mine små yndige piger, tuller rundt i tylskørter -det hører ligesom til julen og fester.

Jeg har de sidste par dage, været i gang med at organisere pigernes tøj og der gik det op for mig, at vi faktisk ejer RIGTIG mange til skørter...faktisk har vi hele 3 af dem min collage rummer og mange mange flere...!

Hvilket kan i bedst lide?

1. Sølv tyl med stjerner 299,- fra Wheat  // 2. Midnatsblå tyl med broderede sløjfer 430,- fra Stella McCartney // 3. Sølv tyl med bomuldsfoér 229,- fra Forkids // 4. Guld tyl 399,- fra MarMar // 5. Gråt skirt i brudetyl 380,- fra Poppy Rose




lørdag den 9. november 2013

Vintertræt

Jeg er for alvor blevet ramt af vintertræthed, som i virkelig meget! Selvom det er hyggeligt med tændte stearinlys, tykke uldtrøjer og en lille smule juleforberedelser/tanker, så er jeg rigtig træt af mørket, blæsten og kulden. Det gør mig simpelthen så træt og lidt trist ved mode at jeg ikke kan nå ud i lyset, med pigerne om eftermiddagen. Om aften falder jeg oftest i søvn med pigerne og så går jeg glip, af de hyggelig og rolige aftener.

I dag har har været den længste dag i laaang tid. Det var koldt og regn og alt pigernes overtøj, lå i institutionerne (fordi K hentede dem fredag og glemte ALT!) Kender i mon det?
Vi var derfor ret tvunget til at være inde og bare været så frække, irriterende, stride og helt umulige!
Vi er to meget trætte og udmattede forældre nu! Heldigt at jeg stadig synes, de er de dejligste tøser i universet og smilet kom frem x 1000, da jeg kiggede en del af efterårets mange billeder igennem, og fandt dem her. De er taget for få uger siden på en helt fantastisk søndag, i gode venners have.

Hvordan har i det mentalt, når det er mørkt uden for?

Begge piger er i FUB u1dkjoler og MarMar leo leggings




Sirlig.dk

Min blog er i gang med en make over og en flytning -det bliver fint og jeg glæder mig! 
Jeg er i meget trygge hænder, hos super dygtige Denise med bloggen Herligheder, som også står bag shoppen Sirlig. Hvis i ikke allerede kender hende, så kig forbi og se hendes smukke udvalg, af unikke dukker, dims, prints, stickers og andet som enhver kvinde, da ikke kan leve uden.



torsdag den 7. november 2013

Spar 30% på Katvig One - Økologisk Bomuld!

Vi er jo glade for økologi og god kvalitet herhjemme. Derfor har mine piger en del undertøj fra Katvig One, da det er enkelt, pænt, god pasform og simpelthen så blødt!

Hos purebaby sælger vi det lige nu med 30%, så det ville jeg da lige tippe om. Og der er meget mere end du ser på billedet. 

Rigtig dejlig dag <3


onsdag den 6. november 2013

Julenyhed fra bObles - Larven & Vandrende pinde

Som skrevet i mit indlæg forleden, så stiger vores samling af bObles herhjemme - til stor glæde for tøserne!
Det nyeste produkt pigerne er fået, er dette års store julegave idé, nemlig Larven & Vandrende pinde.
Det nye legetøj er allerede et stort hit hos begge pigerne, som virkelig har kastet deres store kærlighed på bObles legetøj.

Larven er jo oplagt til at træne balance på, men til mindre børn er den fed til at tage en lille gyngetur på, eller bruge som en lille taburet, som kan vende begge veje. Pindene som jeg først var lidt skeptisk overfor, er i virkeligheden dem de leger mest med. De stabler dem, laver kaste-vælte leg, med både bolde, men også motorikringene - hvilke de er helt geniale sammen med. De synes også at det er super sjovt, at stå på dem, så de skal holde balancen når de triller og så bruger vi dem især til at kaste med, da de er ret nemme at gribe for små børnehænder og ikke gør ondt at blive ramt med.

Mange timers godt, aktiv og motorisk leg med begge produkter! Vi er fans ;-)
Produkterne kan bl.a købes hos Legebutikken til henholdvis 249,- og 499,-

Har i mon afprøvet produkterne, eller tænkt at jeres børn skal have dem i julegave?







mandag den 4. november 2013

Personlig julegave - billeder fra Instagram

Herhjemme er vi meget lidt materialistisk, når det kommer til gaver ved højtider. Derfor er personlige julegaver noget vi sætter højt (eller jeg gør ihvertfald!) Min kæreste er fotograf, så derfor er det oplagt at familien altid, bliver begavet med billeder af vores guld. Heldigvis synes de alle sammen også, at det er den bedste gave at få.

Med årene har jeg taget mere og mere over, når det kommer til fotodelen, da jeg virkelig nyder at tage billeder og selv synes jeg også, at jeg er blevet ret god til at fange de gode moments - især nu hvor instagram er blevet en del af min hverdag, så derfor fanger jeg simpelthen så mange skønne øjeblikke.

Jeg har før fået lavet en plakat med næsten 100 blandede billeder fra min instagram profil, den hænger i vores køkken. Jeg har aldrig rigtig fået vist den frem på bloggen, men den kan ses lidt i baggrunden, i dette indlæg . Den er sat op på 1 cm. tyk, sort skumpap. Ret fed effekt, hvilket vi altid har gjort med rigtig mange billeder, da min kæreste afskyr rammer.

Jeg har denne gang fået printet en masse små billeder, i to forskellige størrelser og denne gang valgt at sætte dem i rammer til julegaver. Personligt synes jeg det er super flot! Billederne er printet hos Printstagr.am og det er 3. gang jeg laver en bestilling hos dem, da jeg altid er tilfreds med kvalitet og service. Det er super let at bestille produkter hos dem og der er mange flotte muligheder. Jeg vil dog lige sige, at når billederne bliver blæst op i størrelse, bliver de mere grynet. Så hvis kvaliteten skal være i top vil jeg anbefale den lille størrelse. Det kræver en instagram profil at bestille billeder, men det er meget let at downloade app'en (gratis), gøre den helt personlig (så man ikke behøver at være social og vise sine fotos til andre), og så er det bare at føre sin billeder fra mobilen, ind på sin IG profil og evt. lege med filtre, så alle billeder får sine egne fede og personlige udtryk.

Jeg bruger selv følgende app's: ABeautifulMess, VSCOcam & Repix. Der findes mange andre og de fleste er gratis, så det er bare at gå i gang med at lege og lave rigtig fede billeder.

Rammerne jeg har købt er fra IKEA og måler 33x33. Den hedder GLADSAX  og koster 39,-. Jeg synes den er helt perfekt til billederne.