mandag den 26. august 2013

Økologi for alle...

Den store Økologiske uge er skudt i gang og selvom vi på min arbejdsplads hos Purebaby, ALTID 'fejrer' økologien, så gjorde vi i dag lidt mere end normalt. Jeg har nemlig været så heldig at modtage en stor shopping bag, fyldt med økologiske specialiteter. Rigtig mange kender jeg til i forvejen, men jeg har også fået smagt, en masse nye lækre sager. I den anledning bagte jeg i dag, et lækkert glutenfrit kerneknækbrød, med frysetørrede blåbær fra Rømer, som vi nød med en lækker blåbær-marmelade fra Rigoni di Asiago, Ginger Beer fra Ørbæk Bryggeri og en masse gode mandler og kandiseret ingefær fra både Rømer og Mill & Mortar. Fantastisk måde at starte en travl arbejdsdag, foran skærmen på.

Jeg synes det er super godt og vigtigt, at der bliver sat noget mere fokus på økologi, over hele landet. I kan selv opleve en masse spændende, økologiske arrangementer resten af ugen. Se meget mere her på siden og kom ud og bliv klogere på økologi.

Herhjemme går vi ALL IN på Økologi (uden at være fanatiske!) Alt grøntsager og frugt handler vi økologisk af hensyn til sprøjtegift, råt kød køber vi økologisk (i det omfang vi kan få det) af hensyn til dyre velfærd og dyrenes fodder naturligvis. Igen det samme med mejeri produkter, og forarbejdet kødpålæg kunne jeg ikke drømme om, at give til mine børn, hvis det ikke er økologisk. Hvad mange ikke ved, så er alt 'ikke økologisk' spækket med E-numre og det værste er nitrit! Nitrit er gift og selvom det indtages i små mængder, så bliver det til meget når det spises hver dag.

Selvom det er dyrt at leve økologisk, så håber jeg stadig at mange flere danskere, vil få øjnene op for vigtigheden og spare andre steder. For bliver efterspørgselen større, så bliver priserne også lavere, og vi er flere som kan være med. Herhjemme er 1. prioritering vores mad budget...og det er højt ja! Vi sparer meget hellere på dyrt tøj og andre materielle ting, for at kunne spise så sundt som muligt.

Hvor vigtigt er økologi for jer?

#1 Et billed af Lua & jeg taget til økodagen 2013
#2+3 Lidt af de mange godter som posen gemte på
#4+5 Formiddag i Purebaby's køkken  





søndag den 25. august 2013

Norlie aw13

Norlie aw13 er netop blevet offentliggjort, og er til salg hos landets konsulenter.

I torsdags var jeg så heldig, at være inviteret til launch af den spritnye Norlie kollektion! Presse og bloggere var budt på brunch og og præsentation af kollektion, som bare er så FIN (som altid)! Jeg havde jo set lidt billeder af rigtig mange, af de flotte styles. Men det er altid lækkert at få tøjet i hånden og kigge nærmere på alle de lækre detaljer, som Norlie netop er så hamrende gode til at fokusere på.

Som noget nyt, har de lavet en lille strik kollektion til vi kvinder ;-) Og det er smukt og fint. Både korte cardier, lange cardier samt ponchoer. Jeg selv drømmer om, at et par af de lækre strik styles, ender i min garderobe! Denne fine mummy kollektion kan KUN købes gennem konsulenter og kommer derfor ikke, til salg på deres webshop.

Norlie webshop åbner den 5. september, men allerede nu kan du shoppe ved en konsulent nær dig, som lige nu åbner dørene op og byder indenfor til hjemlig shoppehygge. Alternativt kan du skynde dig, at samle dine egne veninder og booke en konsulent nær dig. Det gjorde jeg i foråret, hvilket du kan læse mere om her og jeg har allerede en dato på plads, her til efteråret igen. Det er smadder hyggeligt og en rigtig god måde for mig, at få set flere af mine veninder.


Jeg er vild med bitte små prikker. Det grå med koral er et nat/joggingsæt <3 Det skal begge mine piger eje, da der bare ikke findes noget mere behageligt hjemme-hygge-tøj!



Mummy strik <3

Mine favoritter til Lua! Er vild med skinddetaljen på lommerne og den blå skjorte er fantastisk smuk!

Der sneg sig sørme lige noget drengetøj med på mine billeder. Der var virkelig meget fint og som noget helt nyt har de lavet de rå savlesmække, med tern i en kraftig og lun kvalitet! Super fedt til en simpel body.

mandag den 19. august 2013

Kager og gæster

For nyligt blev jeg 29! Det er vel nu ved at være 3 uger siden, men tiden løber fra mig, da jeg næsmest samtidig, startede nyt job hos Purebaby, som pt. nok overtager bloggen lidt. Jeg skal lære 700 nye ting og samtidig nå alt det jeg plejer, at lave herhjemme samt være mor, med stor M! Ja jeg er træt!

På min fødselsdag inviterede jeg, nogle søde veninder til brunch og pavlova. Det var min debut med marengs og det gik faktisk strålende. Opskriften er tyvstjålet hos søde Maria, som i øvrigt også havde plukket, den utroligt smukke buket blomster til mig (hvem der dog bare havde, sådan en smuk have!) Jeg er vild med at bage kage uden mel, da vi jo ikke spiser gluten ret ofte! Perfekt alternativ. Dagen efter lavede jeg kagen igen, til et nyt hold gæster og her lavede jeg bare en lakrids marengsbund. Det var også super lækkert :)








torsdag den 15. august 2013

bObles & Libero støtter op om HIV

bObles og Libero har i samarbejde med AIDS-Fondet, lavet en kampagne for at støtte op om HIV og aids.
bObles har produceret en rød udgave, af deres populære elefant og den har fået to små elefantunger, som hører med når elefanten købes (det er elefantungen, som Palma sidder med på billedet), samt en sanseparade som bl.a kan købes for dine point hos Libero. Hver gang du køber et rødt produkt fra bObles støtter du projektet.
Du kan læse meget mere om samarbejdet inde på denne side, hvor du kan finde forhandlere af elefanten og se hvordan du ellers kan støtte. Det er overskuelig og meget vigtig læsning, så lov mig at klikke forbi hjemmesiden.

Lanceringen af kampagnen 'EN GENERATION UDEN HIV' er alle inviteret til at være med til.
 Det foregår i morgen Fredag den 16.8 fra 12-16 på: Den Røde Plads på Nørrebro. 
Læs mere om arrangementet lige her.

Formålet med kampagnen er at vi danskere, gør vores for at hjælpe med til, at ingen børn i verden fødes med HIV fra år 2015.

Dette indlæg er IKKE sponsoreret, det er lavet af min egen lyst til at hjælpe og støtte op, om det gode formål.


mandag den 12. august 2013

VIND Rødgrød med fløde fra Vølve

Jeg er vist nok lige bagud med mine fejrings Give Aways (og tusinde andre ting!). Men denne lækre præmie ligger helt klar til en af jer fantastiske læsere, som måske trænger til lidt ekstra sommerforkælelse?

Vølve har (igen) været så søde at sponsorere, en præmie til en af jer, som denne gange består af sættet 'Rødglød Med Fløde' som er en sommer 2013 limited edition. Jeg er vild med den lækre sommerbær farve, som bare oser af lækkerhed til kroppen og så dufter det så dejligt af kirsebær og hyldeblomst! Sættet består af en 'shampoo' til hår og krop og en 'body scrub' til en værdi af  kr. 275,-.

Alle Vølves produkter er allergi venlige og kan bruges af langt de fleste - også af folk med allergi overfor parfume og andre dufte. De er alle 100% håndlavede produkter uden brug af kemikalier, parabener og kunstige parfumer.

Læs meget mere om Vølve lige her. Og læs også om min tidligere begejstring for produkterne, lige her.

For at vinde de lækre produkter, skal du være fast læser af min blog. Du kan følge mig på Bloglovin eller Facebook (eller begge steder!) Læg derefter en kommentar og fortæl kort hvad dit bedste bud på selv forkælelse er <3 Husk din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du er heldig at vinde.

Jeg trækker en heldig vinder på onsdag kl. 21.00 ;-)

Vinderen blev: Julie! Stort tillykke ;-)




søndag den 11. august 2013

LEGO Madpakker

For mange børns vedkommende, starter skolen i morgen og min Lua skal tilbage i børnehaven, efter 4 ugers lang ferie! Hun skal have sin nye fine LEGO madkasse med, som vi har været så heldige at få lov at teste, sammen med en masse søde små bokse og en sjov drikkedunk. Lillesøster har også fået et sæt, men det kommer med når vi skal på tur, da hun jo får mad i vuggestuen.

Egentlig er jeg meget farveforskrækket og især når det kommer til de 4 'institutions farver' (som jeg kalder dem): rød, gul, grøn, blå!
Så da jeg blev spurgt om jeg ville teste, produkterne fra LEGO og så de typiske meget klare farver, blev jeg lidt afskrækket, men heldigvis fandtes de jo, i disse skønne og tøsede farver (i øvrigt også i en flot lysblå!) og da jeg jo har piger, som leger med LEGO hver dag, vidste jeg bare at de ville synes, dette er helt fantastisk! Jeg er helt sikker på at Lua bliver meget glad og stolt over, at vise sin nye lyserøde madkasse frem i morgen. De små snacks får hun med i de små bokse, som findes i to str. (fuldstændig som en lille og en stor klods!) Og så passer de selvfølgelig perfekt nede i æsken. Det er ret genialt og jeg er næsten sikker på, at de fleste børn vil synes at madpakken, bliver bare lidt sjovere med LEGO.

Serien er selvfølgelig fri for alle skadelige stoffer, som phtalater og BPA,

Se hele den komplette serie lige her og her kan du købe et stort udvalg af produkterne.

Til alle jer med børn, som starter i skole i morgen, vil jeg bare ønske dem en rigtig dejlig dag!



onsdag den 7. august 2013

CIFF Kids...

Copenhagen Fashion Week er i fuld gang og i morgen tager jeg som altid, til CIFF Kids i Bella Center, for at se lidt nærmere på tendenserne, for ss14 til de små poder! Jeg glæder mig, for jeg elsker at kigge på tøj, finde nye spændene brands og tage en masse lækre og stemningsfyldte billeder!

Billedet af Palma er fra sidste CIFF Kids messe, tilbage i februar. Hun hygger sig på Soft Gallery's stand, hvor hun boltrer sig i nye lækre puder fra deres aw13 kollektion, som lander i butikkerne lige straks!


mandag den 5. august 2013

Cupcakes, champagne, konfetti & nostalgi...

I dag har jeg været på besøg i Soft Gallerys, fine fine univers på indre østerbro. Her inviterede de stylister og bloggere til cupcakes, champagne og nostalgisk tilbageblik til designernes barndom. Deres SS14 kollektion hedder nemlig 'nostalgia' og er inspireret fra Tine & Barbara's barndom og det gælder både print og motiver på tøjet! Endnu engang må jeg sige at de har gjort det fuldstændig fantastisk . Den ene style var finere end den anden og der har sneget sig,nogle fine nye sager ind i kollektionen, som fx.: hårpynt, savlesmække, solhatte, stofbleer, pusleunderlag og tasker. I'M IN LOVE og nej, jeg kan overhoved ikke vente med at mine små darlings, skal gå næste års sommer i møde, med pusteblomster, papegøjer, stedmoderblomster og overdådige sløjfer i håret!








Seje Mille som arbejder for SG har fået tatoveret deres fine print 'Bunny' på armen <3 

Black Swan Sale -60%

Midt i alle konkurrencerne, får i lige et hel fantastisk udsalgstip, som i ikke må glippe at kigge forbi.
Black Swan har nemlig sat hele deres ss13 kollektion ned og nu koster det nærmest ingen ting, så dumt ikke at shoppe lidt basic (det har de nemlig rigtig meget af og det er vildt lækkert!) Jeg har efterhånden fået shoppet en del hos dem, denne sommer (for næsten alle styles på collagen, hænger i mit skab...ups) Mit seneste køb er den fantastiske strik cardigan, faktisk med lidt uld i, så den er perfekt til efterår og vinter!

Til jer der bor i jylland og tør 'vente', så afholder Black Swan kollektions salg, den 6-7 august. Se meget mere lige her.


søndag den 4. august 2013

VIND Kubus 1 fra by lassen

Jeg er virkelig stolt og glad over at store danske virksomheder, vil være med til at støtte op om min blog samt fødselsdag, så jeg kan forkæle en af jer søde læsere. Jeg har selv denne fantastiske og enkle lysestage, og sæter stor pris på arkitekt Mogens Lassens fantasiske designs, som flere steder pryder vores og rigtig mange danskers hjem.

by lassen har været så søde at forære en Kubus 1 i hvid, til en super heldig læser. Stagen måler 7x7 og har en værdi af kr. 429,-. by lassen forhandles i øvrigt hos Illums Bolighus

For at deltage i konkurrencen om denne smukke lysestage, skal du være fast læser af min blog. Du kan følge med på Facebook eller Bloglovin (eller begge steder). Smid herefter en kommentar og husk din mailadresse. Konkurrencen løber til og med onsdag aften kl. 21.00. Herefter trækker jeg hurtigst muligt en vinder!

Held & Lykke!


torsdag den 1. august 2013

VIND Det smukke MisseMai print 'The Hot Air Balloon'

Jeg har virkelig glædet mig til at præsentere dagens fine præmie for jer! Jeg har været så heldig at få mulighed for at give en af jer søde læsere, dette fantastiske print 'The Hot Air Balloon' med din datter ellers søns navn på. Vi har selv præcist dette print på Lua's værelse og jeg synes simpelthen, det er noget af det fineste. Palma har denne mindst ligeså smukke 'The Elephant Spray' og jeg nyder virkelig at kigge de fine enkle streger.

Printet du kan vinde er uden ramme, måler 30x40 cm. og har en værdi af kr. 900,-. Det er printet på tykt cremefarvet papir og fåes i en drenge og pigeudgave, med henholdvis små pink eller blå effekter.

For at deltage i konkurrencen om dette smukke print, skal du være fast læser af min blog. Du kan følge med på Facebook eller Bloglovin (eller begge steder). Smid herefter en kommentar og skriv evt. hvad der skal stå på i luftballonen hvis du er heldig at vinde (det er så hyggeligt at høre hvad jeres børn hedder) og husk din mailadresse. Konkurrencen løber til og med fredag aften kl. 21.00, hvor jeg offentligører den heldige vinder!

Held & Lykke!

Konkurrencen er slut og den heldige vinder er fundet! Stort tillykke til Fru Vibe ;-)




Spar 40% på Soft Gallery

Det er lidt farligt at klikke ind til Soft Gallery nu, der er nemlig 40% på den meget fine sommerkollektion! så selvom jeg virkelig glæder mig, til AW13 kollektionen lander på shoppen, så er jeg stadig fristet af lidt sommervarer til tøserne. Fine sager ikke?