torsdag den 30. maj 2013

F E R I E! ! !

Hej, Hej alle kære læsere! Min familie og jeg smutter om få timer, afsted til Club La Santa! Bloggen holder ferie i 14 dage, men jeg er aktiv på Instagram. Mit brugernavn er: @kiratrust

Nyd den danske sommer, som vist endelig har valgt at arrivere <3

Sommerkjole: Norlie // Sølv sandaler: POM D'API // Koral sandaler: byKier // Solbriller: Molo // Sommerhat: syet af en sød bekendt // Spænder: Hjemmelavet // Solcreme: Organic Children, købt i purebaby

Kjole: Soft Gallery ss12 // Passport etui: Designers Guild // Travelkit cremer: Rudolph Care // Økologiske lakker: Benecos (kan købes i magasin) // Bikini: H&M // Solbriller: Marc Jacobs

Lidt ferie afslapning til Mig! Første håndsyet patchwork ever <3

onsdag den 29. maj 2013

Forpremiere på 'Tasty Days' + vinder af gavekort

Det hænder at man som blogger, kan være rigtig heldig, at blive beriget med masser af lækre sager.
I dag var jeg rigtig heldig, at få lov at smage på en hel del, af de mange lækkerier som DU også kan smage på i weekenden, hvis du besøger Illum i forbindelse med 'Tasty Days'.

Her til aften kom et bud med en kæmpe pose, proppet med syndige sager <3 Pigerne sagde straks HAPS til flødebollerne fra Sv. Michelsen samt cupcakes fra Holm's Bageri - og mor spiste resterne og lidt til. Vi havde en lille sukker fest, på en hel almindelig onsdag ;-)

Tak til alle som har deltaget i konkurrencen, om et gavekort til Illum! Den heldige vinder, som kan shoppe syndige sager i Illum er: Maria - Tillykke!

Men kig selv forbi Illum i weekenden fra den 31.maj-2.juni og tag familien uder armen. Illum lover masser af gratis smagsprøver samt gode tilbud <3




SOFT GALLERY BAZAR

Hvem der dog bare var hjemme den 5. juni når Soft Gallery holder BAZAR! Ikke mig, for jeg sidder garanteret, med en friskpresset appelsin juice og nyder mine børn, plaske rundt i poolen på Club La Santa <3

Men alle i som nyder den dejlige danske sommer, kunne jo slå et smut forbi Soft Gallery og gøre et godt kup!

bazar
Soft Gallery sælger ud af ældre varer og kollektionsprøver.

Lipkesgade 29 St. Tv. 2100 København Ø
 D. 5 juni kl. 12-18

Vi modtager både kort og kontant.


tirsdag den 28. maj 2013

Lækkert glutenfrit brød

Efter jeg i hele april måned, gik udenom ALT gluten i min mad, er jeg blevet så glad for at udgå det (grundet mit højere energi niveau), så uden at være fanatisk, så har jeg (næsten) droppet gluten i min hverdag. Jeg eksperimenter hele tiden med opskrifter, på kage og brød uden gluten og er kommet frem til et rigtig godt brød, som jeg selv synes smager ret perfekt! Brødet er i forhold til hvedeholdigt brød, meget tungt og fyldigt og smager godt til alle måltider. Jeg spiser det ofte med lidt ost, pølse eller pesto til fx. frokost, men er bestemt lækkert med en god marmelade, eller til en salat.

1 dl. glutenfri havregryn
1 dl. hørfrø
1 dl. sesamfrø
1 dl. hakkede hasselnødder
1 dl. amarant mel
1 dl. boghvedemel
1 æg
1 håndfuld hakkede dadler (god kontrast til fx. ost og pøsle/skinke)
et nip salt efter behov (vi bruger ikke så meget salt i vores mad, men det er en vanesag)
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. fiber husk (den gule til bagning)
1 dl. olie
lidt vand

Bland alle ingredienser i vilkårlig rækkefølge. Dejen er så taknemmelig at arbejde med, så der kan bare fyldes på, af både vådt og tørt efter behov. Dejen skal være godt klistret, men ikke flyde ud. Hældes på en badepande med bagepapir og bages ca. 30 min. ved 180 grader alt efter højden, så hold lige lidt øje.

Brødet smager fantastisk lige når det kommer ud af ovnen, men efterfølgende gemmer jeg det på køl og så holder det sig godt i flere dage.




Tasty Days i Illum + vind et gavekort!

I weekenden den 31.maj - 2.juni afholder Illum 'Tasty Days'. En hel weekend hvor Illum åbner op for en hel verden, af fantastiske smags oplevelser.

'Tasty Days' giver hele familien mulighed for, gratis at prøvesmage en hel del, af de mange lækre delikatesser, som Illum byder på - og der vil være gode tilbud.

Irmas slagter skærer møre bøffer af oksefilet, som kan købe med hjem til en rigtig god pris, samt de giver smagsprøver på masser af gode oste. Du kan smage fantastisk Amaretto (mandellikør) og Klein Wine serverer vidunderlige vine, både rosé & hvid.
Simply Chocolate overtrækker müsli barer imens du kigger på - et lækkert syn! 
Sv. Michelsen giver dig smagsprøver på chokolade med lakrids (noget jeg virkelig elsker!) 
Holm's Bageri byder på muffins med hindbær, rabarber og lakrids, Valsølille serverer friskpresset juice samt Bagels & co. serverer smagsprøver, på deres legendariske mini bagels og lækker humus...og der er meget, meget mere at komme efter, hvis man er ligeså glad for delikatesser og MAD som jeg er.

Jeg selv er 'desværre' på ferie, og kan derfor ikke selv nyde godt af lækkerierne, men måske kan DU?
I samarbejde med Illum forærer jeg en af jer læsere, et gavekort på kr. 200,- til Illum. Det kan fx. bruges til 'Tasty Days'

Vær hurtig for konkurrencen slutter allerede, i morgen onsdag den 29.5 kl. 21.00. Hvor jeg lynhurtigt trækker en heldig vinder, som får direkte besked. 

For at deltage skal du: 

- Smide en kommentar og HUSK din mailadresse 
- Følge min blog på Facebook eller Bloglovin

Held & Lykke!



mandag den 27. maj 2013

Body Nordic

Jeg har for nyligt modtaget to produkter fra danske 'Body Nordic' som jeg takkede ja til at teste.
Jeg har egentlig valgt at sætte olien 'Face & Body Oil'  i fokus, da jeg pt. kun bruger et produkt til mit hud (ansigt), som efter en voldsom kostændring, har reageret ret voldsomt. Bruger derfor KUN økologiske produkter.
Natcremen 'Sweet Dreams' har jeg derfor, kun smurt på mine hænder og duftet til. Desværre indeholder den parfume og det er for mig et minus, når jeg vælger creme, da min hud og holdninger ikke kan lide det. Virker som en god nok creme til prisen på kun kr. 129,-, hvilket jeg synes den lever op til, da den er fremstillet i Danmark og kun med brug af anerkendte ingredienser, som nøje bliver valgt ud og fremstillet, af danske kemi ingeniører samt laboranter. Mange dyre cremer indeholder også parfume, så denne serie er et godt pendant til de dyre!

Olien Face & Body Oil er derimod er økologisk og uden duft, altså æteriske olier som desværre, kan være ligeså allergi fremkaldende som parfume. Jeg bruger den på kroppen og den er perfekt til formålet,  at få mine tørre vinterben, friske og sommerklar. Rigtig lækker olie!

Body Nordic byder på et hav af at produkter til krop, hud og hår. Deres priser er meget forbruger venlige og de fleste kan være med. Desuden er der gode muligheder, for at finde små gode gaver.

Dette indlæg er sponsoreret, men 100% min egen ærlige mening




fredag den 24. maj 2013

RAW snackbar med lime/kokos

Jeg laver ofte RAW snacks til både pigerne og jeg selv. For dem er der ingen forskel på en kage proppet med sukker og så den sunde udgave, så jeg laver rigtig gerne denne variant, så snart jeg har tiden.

I dag lavede jeg snacken som barer, men triller ligeså tit bare små kugler. Jeg bandt lidt bagepapir rundt om dem, så pigerne ikke blev super fedtet på fingrene og pyntede med et par stjerner. Lua synes de var fine.

Opskrift til ca. 6 RAW barer.

1 pose øko dadler uden sten
1 pose øko mandler 150 g.
2 spsk. fedtfattig kakao fra urtekram
1 spsk. kokos olie fra urtekram
1 spsk. kokosmel eller flager
Saften fra 1 lime
Et lille nip salt
1 tsk. fiber husk (den gule, til bagning)

Kom alle ingredienserne i en food processor eller en mini hakker og blend det, til en fin masse. Herefter deles massen i 6-8 dele og formes til barer eller mange små kugler. Pynt med kokosmel og kom dem på køl. Inden servering kan de fx. pakkes halvt ind som mine og dekoreres efter ønske. Perfekt som snack til børnefødselsdage eller til madpakken.






Vind et gavekort til purebaby.dk

Purebaby er Danmarks største økologiske butik, som har eksisteret i 15 år. De har to fysiske butikker på henholdsvis: Falconér Allé på Frb. samt Willemoesgade på Østerbro - desværre begge i Kbh. til dem som bor lidt for langt væk. Men der kan også shoppes, alle de lækre varer på deres netshop.

Purebaby har naturligvis ALT til den lille ny baby, som fortjener den mest naturlige start på livet. Purebaby har også tøj og legetøj til større børn, fx. masser af krea sager som vandmaling, bivoksfarver, gadekridt, sandlegetøj og bageredskaber -ALT uden giftige stoffer! Udover det så forhandler de skam også, masser af lækre sager til mor forkælelse, fx. Rudolph Care (som er mit foretrukne mærke) og andre plejeprodukter.

Begge butikker oser af hygge (og økologi -naturligvis). Der er en dejlig, rolig stemning samt i begge butikker er der et hjørne, med mulighed for amning i fred og ro!

I samarbejde med Purebaby, udlodder jeg et gavekort på kr. 500,- til én heldig MOR <3

Alt hvad du skal gøre for at vinde er:

- være fast læser af min blog på Facebook eller Bloglovin (gerne begge steder ;-))
- like purebaby på Facebook

Herefter skal du smide en kommentar og fortælle hvad du vil købe, hvis du vinder! HUSK også at skrive mailadresse, så jeg kan få fat i den heldige vinder.

Konkurrencen slutter onsdag den 29.5 kl. 21.00. Held & Lykke ;-)

Konkurrencen er slut og vinderen er trukket. Stort tillykke til Emmi Flugt!


torsdag den 23. maj 2013

Vores 'andet' hjem...

Om en uge rejser vi væk fra kulde, regn, regninger, rengørring og kedeligt havearbejde! Vi rejser til  Club LaSanta på Lanzerote, som er vores foretrukne familie feriested!
Vi glæder os helt vildt, for sidst vi var der, havde jeg Palma inde i maven og det er to år siden nu! Lua har været der 5 gange fra hun var 4 mdr. gammel og hver gang har bare været et perfekt rejsemål! Vi har sågar talt om, at vi på et tidspunkt ville bosætte os dernede, i et halvt års tid, så Kenneth kunne træne op til den årlige Ironman. Men det ville nok (desværre blive lidt dyrt i længden, uden nogen indtægt)

Club LaSanta er et sports resort beliggende på den mindre kønne ø, Lanzerote! Lanzerote er en vulkan ø, så der er faktisk intet grønt og de fleste badestrande er med brunt sand! Club LaSanta sport er over 25 år gammelt og er faktisk ikke særlig kønt, men helt vildt hyggeligt! Dog har det i de sidste år været under en total renovering og i 2014 skulle det stå helt sprit nyt og super luksus-fint! Vi glæder os til at se alle forbedringerne, når vi kommer derned!

Club LaSanta rummer ALLE muligheder for sport og vi elsker, at være aktive på vores ferie, fremfor bare at rende og shoppe (det kan man så heller ikke!), dase ved poolen eller spise! Der er ligeledes masser af aktiviteter i sports genren for børn, 'Børnehave' med vildt søde guider (der i blandt mange danskere), optræden for børn i alle aldre hver onsdag, hvor de søde små kan optræde med netop deres talent. De er så stolte og simpelthen så søde! Det er helt igennem et børnevenligt sted, med barnevogns ramper ved alle trapper, elevatorer, søde mennesker på alle restauranter, men utrolig meget tålmodighed og masser af børneballade!

Der er masser af muligheder, for god mad efter behov! Både 'All Inclusive' (det holder vi os altså fra), virkelig god Spansk gastronomi, tapas, god Italiensk mad og nu også Sushi. Det glæder jeg mig til at smage ;-) Der er også take away fra alle restauranter så man kan spise i lejligheden, hvis børnene sover! Kæmpe plus!

 Club LaSanta er et skønt sted, med et mix af alle slags mennesker! Selvfølgelig kommer alle de store sports udøvere dernede, så Tom Kristensen og B.S har vi stødt på flere gange. Dennis Knudsen er også en hamrende sej Ironman udøver og har faktisk lige gennemført, endnu en LaSanta Ironman i sidste uge. Sejt og Tillykke Dennis!! Så ham støder man også tit på da han træner dernede. Vi møder som sagt de samme folk igen og igen, for enten hader man eller elsker Club LaSanta. Elsker man det, så kan man ikke holde sig væk! Alle mennesker dernede er bare så søde og imødekommende. Alle render rundt i sports tøj og badesandaler og man behøver ikke tænke over, om man når mascaren til morgen, for det er bare så afslappet og hyggeligt!

Vi glæder os rigtig meget og jeg er ret spændt på, hvor meget sport og wellness der bliver til os denne gang ;-) Vi ved hvor dejligt det bliver for pigerne og det er jo i virkeligheden vores første prioritet når vi rejser.

Jeg har været igennem tusindevis af billeder fra vores ferier, så lidt blandene bolsjer til jer der ikke kender  Club LaSanta!

Har du været der? og hvad synes du?


Lua 4 mdr. til hendes første aerobic time <3

Far & lille baby Lua <3

Pool område og grimme grønne liggestole ;-)

Lua vild med vand <3 9 mdr. gammel

9 mdr. gammel 

Aftenleg på sportspladsen med Far

2,5 år gammel og elsker rutsjebanen

Leg i Club LaSanta bussen på legepladsen (mini golf i baggrunden)

Zididada (som imellemtiden kun er Jimmy) spiller hvert år i Januar på club dernede

Golf med Jimmy på den mest brune golfbane :-)

Lua NYDER tilværelsen. 13 mdr. gammel og snestorm i DK, men mange grader på Lanzerote! 

2.5 år gammel på legeplads og elsker bussen!

Lille pige, med sød numse <3



onsdag den 22. maj 2013

Pinse hygge...

I pinsen stod den på tøse hygge i Hornbæk! Kun min mor, tøserne, jeg og min 8-årige guddatter! Når vejret tillod det var vi kun ude. Vi tegnede med kridt, legede med sten og masser af sand og vand <3

Lua's ternede kjole: hjemmesyet // Alt liberty: Poppy Rose // Kridt: Giftfrie fra purebaby.dk // Lua's sandaler: byKier // Palma's sandaler: Crocs 










tirsdag den 21. maj 2013

Milibe Big Stock Sale

En rigtig god nyhed til dig, som elsker lækkert basic til dine børn! Herhjemme er vi rigitg glade for Milibe, grundet det enkle look, pæne farver samt blødhed og farve, som bare holder vask efter vask!

Jeg regner bestemt med at slå et smut forbi, Milibes hyggelige gårdsalg på torsdag. Er sikker på at jeg godt kan finde, en enkelt style eller 10 til pigerne ;-)

Milibe Gård Lagersalg
Gl. Kongevej 92
1850 Frederiksberg
Indgang til gården er på Lykkesholm Allé 2
Torsdag den 23. Maj fra 11-17

Ses vi? de lover sol ;-)

OBS! Billedet er fra ss13 og jeg kan ikke garantere, at tøjet er at finde på torsdag! 



fredag den 17. maj 2013

Vind en fin solgul kjole fra Norlie

Her de sidste par uger har rigtig mange af mine indlæg, handlet rigtig meget om Norlie.
Håber ikke at i er alt for trætte af dem? Jeg vil lige pointere, at jeg altså ikke bliver betalt, for at skrive så meget. Men der har bare været så mange gode anledninger, til at skrive om dem.
Bl.a i forbindelse med mit eget veninde shoppe-party, fødselsdags fejring med tilbud og så er mine piger blevet begavet med smukke styles fra Norlie, som altid har været et, af mine foretrukne danske brands.

MEN Norlie og jeg, vil også forkæle en jer jeres søde læsere, med en smuk solgul kjole i tynd bomulds jersey. Helt perfekt til det dejlige sommervejr og den evig dejlige sol. Bemærk at kjolen leveres i str. 92 (den er meget fleksibel og kan passes af mindre eller større piger). Desuden kan den købes lige her, med 25% rabat.

Alt hvad du skal gøre for at vinde er:

- Vær fast læser af mine blog, enten via Bloglovin eller Facebook. Husk at skriv din mailadresse sammen med en kommentar, så jeg nemt kan få fat i den heldige vinder.
- I må også meget gerne like Norlie på Facebook

Konkurrencen slutter mandag 20 maj kl. 21.00 hvorefter jeg (hurtigt) trækker en heldig vinder, af den fine solgule kjole.

Konkurrencen er slut og vinderen blev Michala, stort tillykke!

Nyd pinsen alle sammen <3 Her skal 3/4 af familien, (nemlig alle pigerne) til Hornbæk i familiens sommerhus!




En meget fin nyhed fra crocs...

Crocs har for første gang, virkelig imponeret mig! Troede ikke det var muligt, men da jeg for et stykke tid siden, var inviteret til en event, i forbindelse med åbningen af Crocs butik på fisketorvet, ændrede jeg mening! De har jo mange mange flere modeller end 'clogs' modellen som vi enten hader eller elsker. Alle kender jo nok mest Crocs for deres klassiske (og mindre kønne) clogs også kaldet 'træsko'. Har egentlig aldrig forstået, hvorfor den blev kaldt træsko? for det forbinder jeg dem slet slet ikke med. Men måske er ligheden at de begge er mindre kønne? Lua har haft et par stykker af  'clogs' modellen, som svigermor har købt til hende, men pga. af hendes meget dårlige motorik, samt hybermobile udfordringer, så snubler hun rundt i dem. Hun skal have en fast hæl og noget der sidder ordentligt fast på foden! Men hun har dog altid elsket dem, som de fleste børn vist gør!

MEN...nu er jeg pludselig helt fan af deres sko. Til eventen fik begge mine piger, et par fine sandaler eller 'flip flops' som crocs kalder dem. De lukkes over foden med velcro og hælekappen er fast og ikke bøjelig som den anden model. Begge piger elsker dem og kan løbe og lege, helt uden at falde og snuble. De er jo dejlig lette og perfekt til vand og strand. Vi drager snart på ferie og er sikker på at sandalen, sidder på pigernes fod konstant!

Hvis du også vil købe disse super perfekte sommersandaler, så kan du som læser af min blog få 20% indtil d. 10 juni ved at handle i crocs online butik.
Der er naturligvis rabat på hele udvalget, også til vokse.
Denne model fåes i øvrigt i mange flere fine farver, jeg valgte bare den sikre farve, som jeg ikke bliver træt af at kigge på og som bedst passer til pigernes garderobe.

Shop via dette link og brug koden: crocs43 som udløser de 20%


torsdag den 16. maj 2013

Norlie 7 år, med 25% rabat på mange fine sommerstyles...

Norlie har eksisteret i 7 år! Jeg husker deres første kollektion, som bestod af undertøj og nattøj i fine pasteller med store 'bobler' og sikke meget der er sket siden da. Jeg bliver mere og mere imponeret, for hver kollektion! Norlie fejrer fødselsdag med 25% på rigtig mange fine varer, til både dreng og pige, så kig forbi og bliv fristet af de gode tilbud ;-)

Jeg er selv meget fristet, selvom vi allerede har en hel del, fra denne meget fine kollektion!



tirsdag den 14. maj 2013

Olivias tryllesalve GIVE AWAY

For nyligt opdagede jeg Olivias Tryllesalve og vidste bare med det samme, at det ville blive en succes herhjemme. Jeg fik af vide at salven var den rene og økologiske udgave af Eight Hour cremen fra Elizabeth Arden, Altså samme gode virkning, bare et helt igennem økologisk produkt, som faktisk kun består af 3 produkter:

-Olivenolie
-Sheasmør
-Bivoks

INTET andet, ej heller duft fra æteriske olier, da de faktisk kan skabe større allergener end parfumer! Cremen smelter på huden og bliver nærmest som en olie at smøre ud. Virkelig lækkert.
Jeg har haft min salve i et par uger nu og bruger den til ALT. Rifter på pigerne, rød numse, tør hud, læbepomade, neglebåndscreme og så er jeg overbevist om, at den vil være intet mindre end fantastisk, til ammende kvinder med sprækker. Gid jeg dog havde den dengang, så jeg kunne smøre med god samvittighed!

Selv Palma elsker salven! Forleden morgen da jeg vågnede, havde hun selv taget sin ble af og tømt an halv krukke salve, som hun med stor glæde havde smurt over hele kroppen...skønne pige ;-)

Du kan i øvrigt læse meget mere om vidundersalven, lige her OG salven kan købes hos Pure Baby, både online og i deres to butikker på Østerbro samt Frederiksberg.

I samarbejde med Olivias Tryllesalve, har jeg lavet en lille lyn Give Away, på en krukke til en værdi af 129,-. Alt hvad du skal gør for at vinde er:

- Vær fast læser af min blog
- Like Olivias Tryllesalve på FB

Skriv en kommentar og HUSK mailadresse, så jeg kan kontakte den heldige vinder ;-)
Konkurrencen sluttet i morgen aften kl. 21.00 hvor efter, jeg trækker en vinder. Held & Lykke!

Konkurrencen er slut og vinderen blev Marlene, som har fået direkte besked. Tak for jeres store tilmelding ;-)


mandag den 13. maj 2013

Coral

Jeg har aldrig været helt pjattet, med coral til mine lyse piger. Men denne sommer er der faktisk, sneget sig få ting ind i deres garderobe. Det er nu fint med glade, friske farver til gyldne sommerpiger.

Jeg er allerede stødt på flere fine fristelser, som ville være fint til mine tøser <3

Badedragt: Pomp De Lux // Cardigan: Norlie // Sommerhat: NoaNoa Miniature // Kjole: Soft Gallery


søndag den 12. maj 2013

Fine blomster, til fine piger!

Lua har fået et ny og meget smuk kjole fra Poppy Rose. Naturligvis i liberty. 
Oprindeligt er det en tunika, men jeg har købt den i str. 6 år, så den nu kan bruges som en luftig, kort sommerkjole og senere som en tunika. Smart!

I går havde Lua sin yndige kjole på (det har hun faktisk stadig i dag, da hun har sovet i den og nægter at tage den af!). Hun var ikke særlig villig til at stille op til foto, så lokkede hende op på sin tumlesky, hvor vi lavede lidt rytmik!

Kjole: Poppy Rose, Duchesse // T-shirt: Norlie // Leggins med glimmer: Norlie

torsdag den 9. maj 2013

Homeshopping med Norlie & Black Swan

I mit forrige indlæg skrev jeg lidt om Norlie og homeshopping. Efter weekenden er jeg blevet meget klogere på emnet, da jeg debuterede med at holde en event hjemme hos mig selv.

Homeshopping er ikke længere, bare de gode gamle tupperware parties, som folk enten hader eller elsker. Jeg er ret neutral hvad det angår og har aldrig gjort mig, så mange tanker om konceptet.
Efter at Norlie i sommers valgte at ændre deres koncept, så de udelukkede sælger via homeparties og via deres egen webshop, så er der kommet flere fine virksomheder til. Fordelen ved at købe direkte hos firmaet, er jo at et salgsled spares, så derfor holder tøjet et rigtig fint prisniveau, selvom kvaliteten stadig er helt i top.

For et par uger siden, tog jeg en lidt spontan beslutning og inviterede en masse søde bloggerpiger, samt veninder til hygge og shopping hjemme hos mig. Datoen var i lørdags! Jeg inviterede både en Norlie konsulent, samt en konsulent fra det top fine brand, Black Swan! Så kunne tøserne både shoppe til sig selv, samt til deres børn. WIN! Konsulenten fra Black Swan er for øvrigt, den søde og meget dygtige blogger Marlene, som blogger lige her. Hun ved om nogen, meget om mode og er virkelig dygtig til at præsentere kollektionen og hjælpe med hvordan tøjet skal styles.

Black Swan som har lanceret deres 2. kollektion, er stiftet af to piger, som tidligere har været ansat hos bestseller. Den ene er konstruktør og den anden designer, så deres to talenter, suplerer hinanden rigtig godt, når der skal laves det helt perfekte kollektion. Deres ss13 kollektion, er primært sort og grå, for det er nu engang det vi kvinder bedst kan lide, ligegyldig årstid. Det forhindrede heller ikke mig i at lægge en stor ordre hos dem og jeg knus elsker, allerede mine nye sorte og grå items!

Johan Bülow havde været så søde at sponsorere, en masser lækkert lakrids pulver og sirup til mig, så jeg serverede de lækreste lakrids cupcakes samt lakrids iskaffe til gæsterne. Det var et kæmpe hit! De havde også været så søde at sponsorere, et par små flasker med selvsamme, til alle pigernes fine goodiebags, så de selv kunne gå hjem og eksperimentere. Desuden havde mange andre søde firmaer, sørget for at forkæle de søde piger med små gaver. Tak til MarMar, Olivias Tryllesalve, Vølve, Norlie, Black SwanbyKier og Johan Bülow.

Jeg havde en skøn dag med masser af søde piger og deres mange børn. Der blev hygget, sludret, spist og ikke mindst shoppet i stor stil. Homeshopping er kommet for at blive!

Har i selv afprøvet konceptet? og hvad synes i om det?