fredag den 29. marts 2013

Leg, kulde, havfrue og virkelig god mad.

Jeg håber at i alle sammen nyder påsken, trods seriøs mangel på forårs vejr!!

I går klædte vi pigerne, varmt på og tog på tur til Langelinje. Jeg elsker virkelig langelinje og pigerne synes der er så hyggeligt. Solen skinnede, men det var alligevel bidende koldt, hvilket pigerne tydeligvis var ret ligeglade med, for vi opholdte os udenfor i flere timer. Det er forøvrigt første gang Lua ser havfruen, hvor hun er bevidst om hvad en havfrue er. Tror dog ikke helt hun fatter hvorfor den sidder på en sten og er lidt kedelig i farverne?!

Vi gjorde et stop på Toldboden, hvor jeg aldrig har været før, men blev anbefalet via Michala, som for nyligt spiste deres overdådige brunch buffet. Solen bragede ind af de store flotte vinduer, der var god musik, udsigten var skøn og pigerne kunne rende rundt og lege på de enorme mængder af plads. Vi fik en super lækker steak med ovnbagte tomater og hj. lavet bearnaise og så bestilte vi Fish 'N' Chips. Normalt spiser jeg hverken fisk eller bearnaise, men i går smovsede jeg løs, så det må siges at være rigtig tæt på perfekt, det de laver. Absolut ikke sidste gang vi er der!!

I dag står den på indendørs legeland og i morgen tager pigerne og jeg, med mormor og moster til Hornbæk, i familiens hyggelige sommerhus. Glæder mig til at kaste med sten i vandet og spise is fra det lokale ishus.

Nyd resten af ferien med alle jeres kære ;-)

Palma er i tøj fra: Flyverdragt, Ver De Terre // Hue, Poppy Rose // Støvler, Naturino
Lua er i tøj fra: Flyverdragt, Ver De Terre // Fleece, Ver De Terre // Hue, (udgået) Månestråle // Støvler, Naturino










onsdag den 27. marts 2013

Vind en smuk Kubus Bowl fra by Lassen

Hvad siger i til endnu en vidunderlig påskekonkurrence? I sidste uge modtog jeg en smuk gave fra by Lassen, nemlig deres flotte Kubus Bowl. Kubus Bowl er netop lanceret  i to nye smukke farver 'cool grey' samt en ligeså skøn 'soft green'. by Lassen er nok mest kendt for deres geniale smukke 'Kubus' stage, som pynter i de fleste hjem landet over (desværre ikke i mit!!) Men skålen er mindst ligeså fantastisk og jeg er simpelthen så glad for den. Anvendelses mulighederne er mange, den kan både bruges til små planter, slik, smykker eller som jeg faktisk selv gjorde, lige da vi fik den (pigernes farvekridt! Som ligger i 100 stumper, over hele spisebordet!)

Jeg har været så heldig, at få lov at forkæle en af jer søde læsere, med en skål magen til min i farven 'cool grey' til en værdi af 899 dkk. Alt hvad i skal gøre for at vinde denne herlighed, er at være fast læser af min blog, enten via Bloglovin eller Facebook (i kan ikke længere følge mig via google friend connect, da min blog snart flytter til en ny server, så håber at i vil hoppe med over!) I skal ligeledes HUSKE at skrive jeres mail adresse, så jeg kan få fat i den heldige vinder!

I kan også se mere på by Lassens  Facebook site, hvor der findes mange gode ideér til anvendelse af deres produkter.

Konkurrencen slutter onsdag den 3. april kl. 21.00 hvor efter jeg trækker en meget heldig vinder, som får tilsendt en smuk Kubus Bowl.

Konkurrencen er slut og vinderen er trukket. Stort tillykke til stinekg@hotmail.com. Vinderen har fået dirkete besked! Tak for jeres store deltagelse <3



Oliver Furniture Påskelagersalg

Åh suk! Findes der noget smukkere end fine, enkle og solide hvide træmøbler? Oliver Furniture har simpelthen de perfekte møbler, til en basic indretning af børnenes værelser, eller indretning af sommerhuset. De holder lagersalg i morgen torsdag, samt lørdag! Jeg har hørt at det skulle være rigtig godt, men har aldrig selv været der.


tirsdag den 26. marts 2013

Påskepynt

Mine piger har lavet smukke påskeæg (eller de har ihvertfald tegnet på dem, og sat en fjer hist og her)
Jeg nyder virkelig når de vil sidde og koncentrere sig om noget kreativt i bare 10 min. ;-)
Lua hjalp mig med at hænge dem op, på væggen over vores spisebord og jeg bliver så glad når jeg kigger på mine børns kunst.





Vind en Soft Gallery Violet top.

Som i nok ved, så er jeg ret forelsket i Soft Gallerys vidunderlige univers, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Jeg købte mit første Soft Gallery item, til Lua for 4 år siden. En body med den populære ugle, med masser af pailetter og neon touch. Det var deres aller første kollektion og siden da, er der godt nok kommet mange smukke, broderier og prints til. Uglen vender 'tilbage' her i SS13 kollektionen og det synes jeg er rigtig hyggeligt, da den har jo været med til at gøre Soft Gallery så populært, som det er i dag. Uglen jeg taler om kommer snart i Soft Gallerys egen webshop og sidder denne gang på en fin pige tee.

Udover det meget skønne børnetøj, så laver Soft Gallery altså også, en ultra skøn linje til os mødre!
Jeg har været så heldig at få lov at forkæle en læser  (og ikke børnene for en gang skyld) med den smukke VIOLET SPRING TIME TEE i Str. M fra SS13 kollektionen til en værdi af 700,-! og som nærmest allerede er revet væk fra deres lager. Den kan dog stadig købes hos Lille Figaro, hvis du ikke er så heldig at vinde den hos mig.

For at deltage skal du være fast læser af min blog, som du fremover kun kan følge via Facebook eller Bloglovin (så bliver glad hvis alle jer fra Google friend connect hopper med). Udover det skal i følge Soft Gallery via deres Facebook site og tilmelde jer nyhedsbrevet lige her.

Husk at smid en kommentar med jeres email, så jeg kan kontakte den heldige vinder ;-)
Konkurrencen løber hele påsken og slutter mandag den 1 april kl. 21.00, hvor efter jeg trækker en heldig Mor. Held & Lykke!

Konkurrencen er slut og den heldige vinder blev Sarah Ellemark! Stort tillykke til Sarah, som har fået direkte besked!


mandag den 25. marts 2013

Overskud...

...det har jeg ikke meget af for tiden. Huset sejler, projekter hober sig op, maden er ikke altid så sund, som jeg kunne ønske og den ene dag overtager bare den anden. Jeg prøver at få blogget så meget jeg overkommer, for det er bare mit bedste frirum, når jeg skal samle lidt energi! Det giver mig så mange smil på læben, at læse andre blogs, få kommentarer på mine indlæg og dele billeder med jer, som jeg nyder at tage og redigere. Så af hjertet tak fordi i læser med!

#1 Smukke tulipaner på mit spisebord, midt i alt rodet!
#2 Kaj & Kylling kager til pigerne (som moderen spiste, fordi pigerne ikke kunne lide dem. Ad!)
#3 Lykken er at dufte til tulipaner
#4 Lille Frk. P med pagehår (pludselig er hun en meget stor pige synes jeg)

Glæd jer i øvrigt til 2 super fine konkurrencer her i påsken! Den ene vender jeg tilbage med senere i dag.





fredag den 22. marts 2013

nemlig.com delivery...

Jeg har været så heldig at få et gavekort til nemlig.com. Jeg har aldrig prøvet at handle hos et online supermarked, men det er godt nok smart! Jeg kan egentlig godt lide at handle og kan gøre det imens pigerne er afsted, da jeg jo ikke arbejder. Jeg har dog oplevet stress ved at skulle handle, når jeg fx. er alene med pigerne en weekend. Det er bare no go at pakke to piger ud i bilen og ned i et overfyldt supermarked, fyldt med fristelser for små pilfingre!

Jeg er meget imponeret over udvalget hos nemlig.com! Vi køber stort set kun økologisk herhjemme og der har de et ret suverænt udvalg og oven i købet en samlet kategori over øko varer, så man nemt kan danne sig et overblik. Udover det har de specialiteter fra bl.a og Løgismose, Lagkagehuset (frisk brød lige til døren), Sv. Michelsen og mange flere. Det er genialt! Man kan også købe alverdens fine afskårne blomster, som er friske og pæne når de ankommer. Maden kommer i en køleboks og frugt, grønt samt tørvare, leveres lige til døren i en hård kasse, så det ikke får slag og stød. Vi fik leveret jordbær som desværre var en smule rådne, men i dette tilfælde yder de den bedste service og kreditere beløbet, til din konti uden bøvl. Bananerne var lidt meget grønne, så dem spiser vi lige om et par dage (men til gengæld de flotteste store øko bananer jeg længe har set!)

Selvom man handler online, bliver man bestemt ikke snydt for de gode tilbud, som supermarkederne stilter med. Hos nemlig.com er der nemlig masser af gode tilbud hver dag.

Med i posen var der også rødvin og chokolade - det er vel nok en rigtig fin service!

Jeg er fan og vil bestemt bruge nemlig.com, på dage hvor K arbejder meget og pigerne er hjemme. Hvis man blot bestiller inden 24.00, så kan varerne være fremme næste morgen fra kl. 9.00 også i weekenden.

Benytter i jer af online supermarkeder? det er smart ikke?

Dette indlæg er lavet i samarbejde med nemlig.com, men er er 100% ydtryk for min egen ærlige mening.

























torsdag den 21. marts 2013

Vinter hi...

I morges tog jeg en hurtig beslutning om at holde begge piger hjemme! Jeg orkede virkelig ikke alt den ballade, med at få dem begge afsted, ud i en kold bil, brok med Lua som ikke vil forstå, hvorfor hun ikke skal i vuggestue sammen med Palma (og derfor står og surmuler foran lågen derind til) og derefter efterlade 1 styk børnehavebarn, som virker helt trist når jeg siger farvel.

Vi har råhygget i nattøj, drukket smoothies, spist pandekager, set tegnefilm, danset, leget med dukker og i eftermiddags lokkede K, os alle sammen med ud i sneen! Vi endte på legepladsen som ligger ca. 15 min. fra os (25 min. med Palmas små ben) men begge piger tog det i stiv arm og havde en fest i alt sneen (jeg har svært ved at se det hyggelige i sne når det er den 21. marts!!) efter masser af leg i kulden, spiste vi pizza på byens grillbar, til stor begejstring for begge piger og K! Huset roder, men pigerne har haft en fest!!

Palma er i tøj fra: Flyverdragt, Ver De Terre // Fleece hue, Ver De Terre  //
Lua er i tøj fra: Jakke, Mini A Ture // Hue, (udgået) Månestråle cashmere // Støvler, Naturino




onsdag den 20. marts 2013

Smukke byKier guld sneakers...

Lua har været så heldig, at få foræret de her usandsynligt, smukke sneakers fra bykier en skøn petrol blå strikket cardigan i økologisk bomuld. Sammen er det bare det smukkeste par, som passer fantastisk til  min yndige, lyshårede pige med blå øjne. Bykier er kendt for god kvalitet, til meget fornuftige priser. Vi har allerede haft en del sko/tøj derfra og kvaliteten, har endnu ikke skuffet mig. Sommerstrikken samt en poncho (som jeg også snart viser frem) er det første strik, jeg har fået derfra og  jeg bed med det samme mærke i, var at det er strikket i danmark og samtidig er prisen på 399,- for en strik, bare helt fornuftig (især når man tænker på, at arbejdsforholdene er i orden)

Fra i dag og til og med på søndag, kan du få 10% på ALLE sneakers hos bykier og da de normalt koster fra 549,- til 649,- er det et meget godt køb, så din datter eller søn er parat til det forår (som forhåbentlig) venter os lige rundt om hjørnet...!

Hvis i vil læse, hvad jeg tidligere har skrevet om byKier, kan i set det her & her.

Har i selv stiftet bekendskab med byKier? og hvad synes i om deres produkter?









søndag den 17. marts 2013

Sylvanian Families er taget på skiferie + konkurrence...

Efter at vi tilbage i december, fik tilsendt en fin gave fra Sylvanian Families til Lua, er der kommet mere til. Både Lua, mor og nu også Palma, synes det er fantastisk at lege med de små nuttede kaniner, mus & kænguruer (som vores samling indtil videre indeholder). Til jul fik Lua bl.a den flotte røde bil, efter at have set Mette's lille Carla lege med sin, på sin mors blog. Nu har vi så været så heldige at få endnu en fin gave fra Sylvanian Families, i forbindelse med lanceringen af en ny serie 'Vinter i Eventyrland'. Nemlig et sødt skøjteløberpar samt en æske, med tilbehør til den perfekte vinter. Til Lua's store begejstring er der både ski og kælk i sættet og der er allerede leget flittigt med det (Vi har netop selv lige været på ski tur og Lua var en haj til det, så alt med ski er bare så spændene pt.).
Kig med længere nede i indlægget og vind et skøjtepar...






Vind dette søde skøjtepar...

...Hvis du følger min blog via Facebook eller Bloglovin kan du vinde dette yndige skøjtepar til din datter (eller søn!!...drenge kan vel godt lege med søde mus?) sættet har en værdi af 149,- og er altså helt nyt på markedet. Skriv en kommentar og husk din mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen slutter onsdag den. 20.3 kl. 21, hvorefter jeg trækker en vinder, som får direkte besked!

Vinderen blev: Marlene Høj, stort tillykke!!


torsdag den 14. marts 2013

Palma Love Soft Gallery...

...og det gør hendes søster, samt mor virkelig også! På CIFF Kids tilbage i Februar, fik jeg luret en hel del på Soft Gallerys fantastiske AW13 kollektion 'A Dream', som i mine øjne, er en af deres absolut fineste kollektioner nogensinde. Men jeg ELSKER elsker elsker! virkelig sløjfer og skyer og dem findes der på rigtig mange, af de smukke items. Ihh hvor jeg glæder mig til kollektionen kommer online samt i butikkernerne til august. Jeg er FAN!

Jeg havde Palma med på messen en enkelt dag og her nyder hun et hvil på standen, op af de fede big size puder.


Lækkerier i massevis

SS13/AW13 kataloger!

tirsdag den 12. marts 2013

Sund Choko-Dadel kage

Jeg elsker virkelig kage og søde sager, men er her det sidste års tid, blevet meget glad for den sunde udgave. Faktisk så meget, at jeg sagtens kan undværre sukker! Jeg bager nærmest alt uden sukker, hvedemel og smør og jeg er vild med at eksperimentere og finde nye lækre opskrifter.

Forleden flashede en af de aller sejeste øko-mødre jeg kender, denne lækre kage på sin instagram profil og jeg gik straks i gang med selv, at bage hendes version. Da hun ikke selv blogger særlig meget, så får i her opskriften fra mig, da den er for lækker til at lade vær med at dele.

Vibstjerts Øko-Choko-Dadel-Mandel kage.

200 g. Mandelmel
200 g. Dadler
5 æg
75 g. kokos olie
2 modne bananer
4 spsk. ren kakao
2 tsk. kanel
2 tsk. vanilje pulver
½ tsk. salt

Alle ingredienser blendes til en jævn kagemasse og hældes efterfølgende i en tærteform (som er belagt med bagepapir). Bages i 40 min. på 175 grader.

Lad den endelig køle af inden servering og kan med fordel, bages dagen før og stå på køl. Server med hakkede mandler en en kugle sorbet (så går den rent hjem hos manden og børn...i promise)




mandag den 11. marts 2013

Børn & Shopping...

Efter jeg er blevet Mor (især til 2) erkender jeg, at jeg er blevet en meget flittig gæst, rund omkring i de Københavnske centre. Det er bare SÅ nemt med børnene, men i den grad også uden, hvis jeg har en masse basic køb som skal klares på kort tid. Når den ene eller begge piger er med, så er det nemt lige at kunne parkere ved indgangen, i tørvejr og slippe for at rende og lede efter en parkerings automat. Ja jeg er blevet fan af de lette løsninger. Før i tiden spiste man ikke særlig godt (eller sundt) i diverse centre, men i dag findes der jo stort set en Joe & The Juice i alle de største centre og dermed er min lyn shoppetur fuldendt!

I dag havde jeg meget kort tid, til at nå rigtig mange ærinder. Jeg manglede bl.a mascara, jeg skulle bytte en neglelak, købe spraylim, købe pæne sugerør, lidt dagligvarer og nye perler til Lua. Så jeg kørte ind til Frederiksberg Centret hvor jeg nemt parkerede foran indgangen, fik hurtigt shoppet alle mine ærinder (uden at skulle løbe rundt i stiv kuling) og fik mit 'fix' på Joe & The Juice. Smart!

Frederiksberg Centret er i øvrigt i gang, med en større ombygning og får  i løbet af sommeren bygget en ekstra etage på, hvilket giver de mange travle Frb. familier endnu større mulighed for nem shopping.

Er i også fans af centre? ;-)


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Frederiksberg Centeret, men er 100%  ydtryk for min egen personlige mening.