søndag den 30. december 2012

Min nye kæde fra Edith Hegedüs

Jeg har været simpelthen så heldig, at vinde den smukkeste kæde fra Edith Hegedüs.
 Edith har den smukkeste lille butik, i hjertet af københavn, som bare oser af sjæl og personlighed. I butikken udstiller mange af Kbh.'s aller dygtigeste guldsmede og suplerer hinanden med hver deres stil. Der er virkelig noget for en hver smag, om man er til det rå, det enkle, det store diamanter, guld, statement m.m. Det ene smykke er bare flottere end det andet og jeg blev virkelig imponeret, da jeg forleden var forbi og besøge butikken.

Besøg deres Facebook side for mange flere fine glimt eller på denne side fra indre København, hvor der er mange smukke stemningsbilleder fra deres butik.

No. 10 Edith Hegedüs
Christian IX's Gade 10
1111 Kbh. K

Kæde i oxyderet sølv med kløver vedhæng 1500,-





torsdag den 27. december 2012

Julestemning & vindere...

Jeg håber at i alle dage har haft en skøn jul og efterfølgende hyggelige juledage. Vi er gearet fuldstændig ned, computerne er slukket (bortset fra Ipad'en og PC'en med børnespil), vi leger og roder over hele huset, Palma er små-syg, så hende bliver der nusset meget om, vi spiser alt det usunde og i går nåede vi en lille tur i tivoli - til stort begejstring for Lua, da hun bare nyder at se alle de smukke julelys. Jeg har en del hængepartier på bloggen og der var en masse indlæg, jeg slet ikke nåede at blive færdig med i december. Julekalenderen blev dog perfekt og jeg har nydt at give en masse søde læsere, en masse gode ekstra gaver!

Vores juleaften  havde vi besluttet os for, skulle stå i hyggens tegn. Derfor skulle der være så lidt som muligt af det materielle, SÅ ingen stress med julegave indkøb!!
I søndags lavede jeg sammen med pigerne, lidt hjemmelavede gaver. Vi forærede naturligvis billeder af pigerne og jeg lavede en ordentlig omgangs af min favorit marmelade til hele familien! Vi havde frabedt os alt for mange og alt store gaver til pigerne, da vi ikke ønsker at de skal forbinde julen med gaver. Dem får de så rigeligt af resten af året og de bliver bestemt ikke snydt! De fik hver nogle rigtig fine og brugbare gaver, som de er meget glade for, så det er perfekt!

Jeg var dog selv super heldig, at få simpelthen så mange fine gaver! Jeg fik bl.a de fineste boots fra min kære K, som jeg længe havde ønsket mig <3 Må se om jeg kan nå at bringe et lille indlæg med flere billeder fra julen. Her får i lige et par instagram billeder, som flere er jer nok allerede har set.

Nu kan glæde en masse piger, med en ekstra julegave, for jeg har trukket alle vinderne, fra sidste uges mange konkurrencer!

18. December, Black Lily tørklæde: Tillykke Sophie

19. December, NoaNoa Miniature: Tillykke Louise
Her har jeg læst alle jeres søde kommentarer, hvor i fortæller hvem der skal beriges med det fine sæt. Jeg  kunne ikke stå for Louises kommentar, så valgte her med hjertet (fremfor at bruge random til at trække en vinder) Louise skrev:
"Elsker Noa Noa - både til voksne og til børn. Farverne er helt fantastiske. Hvis jeg vinder skal tøjet gå til min lille skønne datter, som jeg lige nu ligger indlagt med på C1 i Herning. Lille Laurine kom til verden lidt for tidligt, og lidt for lille (1174 gram). Hun har dog mod på livet, og jeg vil elske at forkæle hende med lækkert blødt tøj fra Noa Noa" 
Sikke en historie Louise! Jeg håber af hele mit hjerte, at din stærke lille pige, snart vokser jeg stor, så i kan komme hjem og starte på livet som familie! I fortjener i den grad en ekstra julegave, så i kan lune jeres lille Laurine.

20. December, Special Day Family Calender: Tillykke Kirsten, Helene & Michala

21. December, Nynne Rosenvinge: Tillykke Kristine Sander & Rikke Madsen

22. December, Bogen 'Mormor fortæl nu', Tillykke Lisbeth

Alle vindere er kontaktet på mail.




mandag den 24. december 2012

Happy Christmas!

Rigtig glædelig jul til alle mine søde læsere! 
Tusinde tak fordi i følger med, det er så dejligt <3

Jeg har susende travlt og skylder jer to fine gaver og udtrækning af en masse heldige vindere, men i må bære over med mig - det har været en lidt travl juleweekend ;-)


søndag den 23. december 2012

22. December VIND Bogen 'Mormor fortæl nu'

...Forsinket! I know. Jeg har hænderne fulde, en weekend alene med pigerne imes min kære 'mand', ordner det sidste arbejde inden lidt ferie. Huset flyder og vi får gæster i eftermiddag samt skal holde jul herhjemme i morgen. pheeew! Der kommer endnu en konkurrence om et par timer!
I dag (i går) kan du vinde den helt perfekte mormor gave, men den helt igennem fantastiske bog, som min egen mor fik sidste år i julegave af Lua. Mormor kan skrive alle sine bedste minder fram sin barndom, så barnebarnet kan få svar på alle sine mange spørgsmål om hvordan det mon var, da mormor var lille. Bogen kan naturligvis også købes til Farmor, Farfar & Morfar.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Husk at skriv din mailadresse, så jeg kan få fat i dig, hvis du vinder.

Jeg håber at kunne nå at annoncere nogle vindere af henholdvis: NoaNoa, Black Lily, Special Day samt Nynne Rosenvinge her senere i dag. Jeg har bare lige lidt som der skal være styr på først :)

fredag den 21. december 2012

21. December VIND Nynne Rosenvinge

I dagens konkurrence kan 2 heldige læsere, vinde 1 print hver fra Nynne Rosenvinge. Printet er i A4 og har en værdi af 125 kr. Jeg synes nynne laver de smukkeste, lidt 'skæve' grafiske prints. Det første jeg tænkte da jeg så nogle af hendes prints, var at det lignede papirklip fra et magasin, da der er så meget fin struktur i tegningerne. Farvevalget er smukt og afdæmpet, med den perfekte kontrast af det mørke. Meget smukt og tidsløst design, til både børneværelse og hjemmet. Jeg har selv fået et smukt print af Nynne, det får i snart at se på bloggen :-)

I kan se hele udvalget på hendes Etsy shopDer er flere end dem jeg viser jer her.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Herefter skal du lægge en kommentar, med hvilket print DU ønsker, hvis du bliver den heldige. Det er vigtigt at du husker at skrive hvilket print, der er favorit og husk din mailadresse. Held & Lykke! Konkurrencen slutter søndag den 23 december kl. 10.00!

Jeg er bagud med at trække vindere fra de sidste par dage, men jeg skal nok rette op på det og finde en masse heldige vindere her i weekenden.







Vælg mellem to fine prints: Abstract & Balloons 



20. December VIND Special Day

I dag kan hele 3 søde læsere, få styr på sine familie aftaler i hele år 2013 og endda på smukkeste vis, med Special Day's Familiy Calender. Kalenderen har en værdi af 199 kr. De smukkes illustrationer i kalenderen er tegnet af kunstneren Gabriella Barouch og kalenderen er designet af pigerne, Rikke & Tanja som står bag det helt unikke firma Special Day.
I flere år har de designet scrap bøger, til livets bedste minder med de smukkeste illustrationer. Måske flere af jer kender deres utrolig fine bog 'Mine første år'? Vi har den ihvertfald til begge pigerne og er rigtig glade for den. Kalenderen er meget gennemført, fyldt med unikke tegninger, fin lomme bagerst til at gemme små kort og med til kalenderen medfølger der også små fine gummistempler, så man kan sætte sit personlige præg, på de aller vigtigste mærkedage. Jeg glæder mig rigtig meget til at mit eget eksemplar af kalenderen arriverer, så skal Lua og jeg sammen hygge med at udfylde den, med tekst og stempler.

Kalenderen kan desuden købes hos mylillelimon & Lille Figaro

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Herefter skal du 'Like' Spacial Day på Facebook og lægge en kommentar, hvor du husker at skrive din mailadresse, så jeg kan få fat i de 3 heldige vindere. Held & Lykke




torsdag den 20. december 2012

I wish...I need!!

Det sker alt for sjældent, at jeg køber fine ting til MIG! Med to vidunderlige piger på matriklen, sker det ret ofte at de bliver forkælet, med smukt legetøj og tøj og så glemmer jeg bare mig selv og vores hjem.
Har derfor besluttet mig for, at jeg skal have en del fra denne collage i det nye år. Nu må vi se hvor meget det faktisk ender med, men ønskerne er der i hvert fald.

Træhuse fra Arch:you
Væg ur fra Kähler
Hængende opbevaring fra OYOY
Porcelæn fra Royal Copenhagen White Elements for at gøre min samling komplet
Taske fra Yvonne Koné (ved ikke hvilken model jeg hopper på, men ønsker mig bare så meget en af hendes smukke tasker) 
Puder i Cashlama fra Aiayu, som matcher vores skønne tæppe derfra
Rudolph Care - Acai Facial Oil
Stendig kalender 2013 (beklager kvaliteten på billeder, men kunne ikke få det pænere)
Den fineste kæde fra Jane Kønig med 2 lovetags (P & L)


bObles Donut

For et stykke tid siden fik vi (eller pigerne), tilsendt dette lækre bObles produkt 'Donut', som vi fik æren af at teste. Vi er i forvejen meget glade for bObles herhjemme og har lidt forskellige af skum dyrene,  mini a ture skum dyrene,  samt badeserien, (som flittigt bliver brugt når vi er på ferie eller i svømmehallen).
Jeg var spændt på at prøve denne Donut, da Lua som er 4 år. altid har været meget motorisk forsinket, i forhold til sin alder. Balancen først kom for alvor først til hende, da hun var 21 mdr. og begyndte at gå. Hun havde en skrækkelig masse 'glue' siddende i ørene, som trykkede voldsomt på balance nerven og derfor forsinkende hende, både motorik og sprogligt.
Af den grund har vi, meget motorisk legetøj herhjemme, hvorfor vi også er SÅ glade for bObles. Vores lilla Palma er derimod en pige som ligger højt på kurven i forhold til udvikling af sin alder, så hun er virkelig blevet hurtig god til at kravle, hoppe, gynge og hvad man ellers kan bruges bObles fantastiske produkter til.

Donut er fremstillet i samme materiale som en pilates bold, men er bare trykket flad, og har et 'hul' i midten, så derfor navnet 'Donut'. Den har flere funktioner og vi har forsøgt os med at stille den på højkant, som et hjul for at hoppe, men Lua har alt for korte ben, til at det fungerer for hende lige nu. Dog nyder begge piger at ligge på maven og bare 'trille' den frem og tilbage, Lua sidder på den og hopper op og ned, mens begge piger flittigt bruger den som en lille taburet til fx. at sidde foran tv'et som Lua ofte gør eller når Palma skal optræde foran sit klaver, sidder hun også gerne på den. Jeg er meget glad for at de så ofte vælger at lege med den, da det styrker deres motorik, at de skal balancere lidt samtidig.

Produktet er et super godt alternativ til alm. pilates bolde og prisen på 399,- er overkommelig for de fleste. Den er super fin som gave og kan følge dit barn i mange år. Fås i øvrigt i mange skønne farver (endda i en rigtig pæn grå, som matcher ind hos de fleste) Personligt er jeg jo bare vild med de geniale skumdyr, men jeg synes nu bObles er kommet med et rigtig godt alternativ, til deres oprindelige legetøj.

bObles Rosa Donut - Gave



Hopper i fuld fart!

En hyggestund foran Tv'et

Donut er tydeligvis så populær herhjemme, at Palma godt kan blive ret gal på Lua når hun leger med den ;-) Bliver man virkelig nødt til at have to af alt?

Palma nyder at sidde på sin Donut, når hun skal optræde.



onsdag den 19. december 2012

19. December VIND NoaNoa Miniature baby

I dag kan du vinde en smuk begynder pakke til en sød lille baby pige. Pakkens tøj har en værdi af over 500 kr. og er str. 'nyfødt'! Herhjemme er vi jo ret vilde med NoaNoa's skønne, fine og bløde kvaliteter, som ofte ses på begge mine piger. Vi elsker især deres basic bodyer og dragte, med det fineste hulmønster i det blødeste bomuld, som holder vask efter vask. Deres farvesortiment er så smukt og fantastisk yndigt til små søde tøspiger.

Præmien du kan vinde består af:

1 x  rosa heldragt str. 62
1 x  rosa savlesmæk
1 x babyhue i bomuld
1 par babystrømper
1 par luffer med blødt fleecefoér
1 par strik pyntesko

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Læg gerne en kommentar med, hvem der skal forkæles med denne lækre  bløde pakke og husk at skriv din mailadresse, så jeg kan få fat i den heldige vinder!

Vinderne af stjerne lysestagerne er fundet: Karina Skorstengaard har vundet den røgfarvet og Karin har vundet den i krystal. Stort tillykke piger, jeg sender jer en mail!


tirsdag den 18. december 2012

18. December VIND Black Lily

I dag kan én super heldig vinder, lune sig med det smukkeste pudderfarvet, strik tørklæde fra Black Lily. Tørklædet har en værdi af 900 kr. og er fremstillet i det blødeste uld, med både cashmere og angora.
Black Lily er oprindeligt kendt for deres mange skønne accessories og tasker, men er også begyndt at få et ret fin og bred tøj samt sko kollektion. Jeg har allerede kastet min kærlighed på et par lækre boots samt en vinrød sweater. Så har jo lov at håbe på, at de smukke sager stadig er tilbage når udsalget snart starter.

Kig selv forbi deres smukke webshop, med de skønneste items.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Herefter skal du 'like' Black Lily på Facebook og til sidst ligge en kommentar, hvor du husker at skrive din mailadresse, så jeg kan kontakte den heldige vinder.
Konkurrencen slutter torsdag den 20. december kl. 10.00 og herefter trækker jeg en heldig vinder.
Held & Lykke!

Vinderen af gavekortet til Lirum Larum Leg blev: Sara K. Stort tillykke, jeg sender dig en mail.




mandag den 17. december 2012

17. December VIND Stjernelys

KONKURRENCEN ER SLUT!

I dagens konkurrence kan jeg, glæde to heldige læser, med hver sin smukke stjernelysestage, i enten røg-farvet eller krystal, værdi 249 kr. pr. styk. Stjernelys er designet af Rikke Andersson, som er uddannet arkitekt. Produktet er fremstillet i plexiglas med en lækker kontrast, af den lille keramik kop hvor fyrfads lyset placeres. Jeg er selv så heldig, at jeg har fået foræret tilsvarende stager, som I kan vinde og jeg er virkelig glad for dem. Den krystalfarvet changerer bare så flot, alt efter lys indfaldet og den røgfarvet er bare så smuk og klassisk.

Stagerne kan købes på stjernelys og fås i 5 flotte farver: sort, mat hvid, orange, ice samt beige (sidstenævnte er dem jeg har kaldt for krystal & røg) De koster 249 kr. pr. styk og 2 stk. kan købes for 449 kr. inkl. forsendelse.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Så skal du vælge om du ønsker den høje krystal stage eller den lave i røg.
Husk at skriv din mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder!

Jeg trækker 2 heldige vindere på onsdag kl 10.00 som får direkte besked. Held & Lykke!





søndag den 16. december 2012

16. December VIND Lirum Larum Leg

Rigtig glædelig 3. søndag i advent. Vi har været til børne fødselsdag i dag, pigerne blev puttet sent og mindstebarnet, sover helst kun i sine mors arme! Det er altså meget heldigt, at jeg lige har fået sneget mig ud, for at lave konkurrence til jer.

Lirum Larum Leg har i dag været så søde at sponsorere ét stk. gavekort værdi 500 kr. til én heldig vinder. Lirum Larum Leg er danmarks største online legetøjsbutik, som bare har alt hvad hjertet begærer, til børn og deres designglade forældre. Jeg er vild med, at udvalget af deres mærker er SÅ stort, så man ikke behøver at surfe videre, for at finde alt det man leder efter. De sender alle varer samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12.00 og til fragtpriser fra kun 29,-.
Lirum Larum Leg har stort set alle vores favorit mærker, når det gælder legetøj samt tilbehør: Maileg, Sylvanian Families, Duplo, Vilac, Duplo, Lucky Boy Sunday, bObles, Jellycat, By Nord, Daisy Copenhagen, Haba, Happy Lights, Heico, Melissa & Doug Schleich, Poppy Rose og meget, meget mere!

Desuden har Lirum Larum Leg en super skøn blog, med masser af inspiration til indretning, gaveindpakning, børnefotos o.m.m

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. efterfølgende skal du 'like' Lirum Larum Leg på facebook og til sidst kigge indenfor, i deres fantastiske univers og udvælge hvad DU ville købe, hvis du blev den heldige vinder af gavekortet. Link til dine ønsker i kommentarfeltet (er naturligvis ikke bindene, hvis du efterfølgende, ønsker at købe en helt anden vare) Husk at skriv din mailadresse for at være med i konkurrencen. Jeg trækker en tilfældig vinder på tirsdag kl. 10.00. Held & Lykke!

Vinderen af Norlie sættet blev: Pia Rotbøl stort tillykke!

Billederne på collagen er bare nogle få, af mine favoritter fra butikken.

lørdag den 15. december 2012

15. December VIND Norlie

I dag kan jeg med samarbejde med Norlie, berige én af mine læsere med en dejlig blød pakke til jeres datter, eller en i ønsker at forkæle med en ekstra julegave. Sættet som du kan vinde er str. 104 og består af et par lækre bløde bomulds bukser, en basic bluse i mørkgrå samt den smukkeste poncho, som selv står på min shoppe-ønskeliste til Lua. Samlet værdi for sættet er 807 kr. men Norlie har startet udsalg tidligt, så lige nu er der faktisk lidt at spare, hvis du ikke er heldig at vinde.

Norlie har altid været, et af vores favorit brands herhjemme og så vidt jeg husker, så var den første dragt Lua havde på  (blot få timer gammel) også fra Norlie. Jeg har endnu ikke købt noget fra denne kollektion, som er den første efter de lavede nyt handels koncept. De har valgt at skære mellemforhandlerne fra, og dermed har de sænket priserne med 40%! Men jeg har kun hørt godt om kollektionen, så må tage revanche her til udsalget :-)

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Så skal du 'like' Norlie på Facebook. Husk at skriv din mailadresse, så jeg kan få fat på den heldige. Du må meget gerne fortælle hvem du ønsker skal beriges med dette fantastiske sæt. Jeg trækker allerede én vinder i morgen kl. 10.00, som får direkte besked. Held & Lykke!

Jeg er lidt bagud med at annoncerer vinderne, fra de sidste par dage, men her kommer de:

Lamaze bilen skal hjem til Camilla Bak
Silke Bonde's 2 fine Prints skal hjem Karina med bloggen tungelunden & Pernille Udesen
Julie Wettergren øreringene skal til Mie Sørensen - sikke en masse smukke kommentarer til de fantastiske øreringe, det ved jeg at Julie sætter stor pris på :-)

Stort tillykke alle sammen, jeg kontakter jer i løbet af weekenden! Tak fordi i deltager i mine konkurrencer <3


fredag den 14. december 2012

14. December VIND Julie Wettergren Jewellery

I dag kan jeg stolt præsentere, en af de absolutte smukkeste præmier i min julekalender. Èn heldig vinder, kan nemlig pryde sit juleoutfit, med disse smukke art deco inspireret øreringe, fra Julie Wettergren Jewellery til en værdi af 1100 kr. Øreringene er lavet i oxyderet sølv og smukt prydet, med fine små magasitter (magasitter er en ædelsten, i familie med diamanter). Julie har siden vores tid sammen på Margrethe Skolen (12 år siden!!) altid inspireret mig, med hendes smukke stil og fantastiske evne, for at arbejde med metaller og ædelstene. Julie driver i øvrigt egen webshop og ejer sammen med sin mor, en af københavns smukkeste butikker Wettergren & Wettergren, som holder til på kompagnistræde i indre Kbh.! I butikken finder i naturligvis alle Julies værker,samt tøj og accessories, fra nogle af de aller fineste brands.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Så skal du 'like' Julie Wettergren Jewellery på Facebook. Husk at skriv din mailadresse, så jeg kan få fat på den heldige. Jeg trækker allerede én vinder i morgen kl. 10.00, som får direkte besked. Held & Lykke!

Husk at du stadig kan nå at være med i konkurrencen om 1 x 2 smukke prints fra Silke Bonde. Jeg trækker en heldig vinder i aften kl. 20.00, som får direkte besked.




torsdag den 13. december 2012

13. December VIND Silke Bonde


Jeg beklager at dagens konkurrence, kommer alt for sent! Men i dag kan to heldige læsere, vinde et smukt A3 print fra Silke Bonde, til en værdi af 259 kr. pr. stk. Jeg er selv meget fasineret af Silke's fantastiske og meget grafiske stil og drømmer selv om, at hænge et af hendes smukke prints op herhjemme. Selvom det er svært at vælge imellem, så er jeg nok mest vil med, 'Colibri' eller 'Raccoon black'! I kan i øvrigt købe hele serien af de fine prints hos Mimis Circus

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Så skal du 'like' Silke på Facebook og efterfølgende kigge på hjemmesiden, for at finde dit favorit print, og skrive hvilket et du ønsker, hvis du er blandt de to heldige vindere. Husk at skriv din mail, så jeg kan få fat i dig. Konkurrencen slutter i morgen aften kl. 20.00, hvorefter jeg trækker en heldig vinder, som får direkte besked. Held & Lykke!

I kan i øvrigt besøge Silke Bonde, på hendes egen blog hvor hun netop nu, kører en super fed julekonkurrence i samarbejde med Karmameju.

Vinderen af Lamaze trækker jeg i morgen kl. 10.00 og derfor kan du stadig nå at deltage.


onsdag den 12. december 2012

Super Carla stof-flytte-salg

Hvis du er ligeså forgabt i de smukke tekstiler som jeg er, så kommer der her en lille service meddelelse! Netbutikken Super Carla flytter til nye lokaler og sælger derfor ud af deres enorme stoflager, samt færdigproducerede liberty lækkerier!


fredag d. 14. dec kl. 12-17
lørdag d. 15. dec. kl. 11-15.
Spar 30-75% ift. normalpris.
Willemoesgade 8, 2100 Kbh Ø
(Husk kontanter) 

Billederne på min collage er  fra mit eget arkiv og ikke nødvendigvis noget i kan finde til salget!


12. December VIND Lamaze

I dag dag er der en lækker tøjbil, fra Lamaze på højkant. Bondemandens bil som produkter hedder, er en lækker stor trækbil, med gummihjul som ikke ridser gulvet. På ladet sidder en tøjgris, som kan tages ud og leges med. Begge mine piger har været meget imporneret af Lamaze's fantastiske produkter, som jo bare appellerer til de små børn, med deres mange farver og søde ansigter. Bilen har en værdi af 199 kr.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Husk at læg en kommentar med din mail, så jeg kan få fat i den heldige vinder. Konkurrencen slutter i morgen kl. 10.00, hvorefter jeg trækker en heldig vinder, som offentliggøres i næste konkurrence.

Vinderen af gavekortet til Poppy Rose blev Line Riis. Stort tillykke Line, jeg sender dig en mail.


tirsdag den 11. december 2012

Blog Veninder

I weekenden spiste jeg frokost, langt ude på det smukke snedækkede Amager, sammen med 3 fantastiske søde og dejlige blogpiger! Signe & Michala har jeg mødt før (M og jeg laver tilmed sy projekt) men den søde Camilla bor i Skive, så hende fik vi endelig, fornøjelsen af at møde i lørdags da hun skulle på hyggetur uden familie til Kbh.! Jeg havde begge mine piger med, hvilket er lidt af en prøvelse, da de ikke er så gode til at sidde stille (især ikke Palma), men det gik nogenlunde fint. Michala havde sin lille Molly med og hun er bare så sej, til at være med alle vegne.

Vi har alle sammen 'mødt' hinanden via instagram, og for bare et par måneder siden, havde vi altså kun set hinandens liv, på en hulens masse billeder. Egentlig utroligt hvad billeder af ens liv, kan udvikle sig til.

Camilla's fashionlab, som hendes blog hedder, har jeg dog fulgt nærmest fra hun startede i foråret, da jeg lynhurtigt fandt bloggen interessant. Jeg så hurtigt at vi er sucker, for fuldstændig de samme ting! Bl.a sort tøj til os, leo og liberty til pigerne ;-) Det er faktisk lidt vildt og jeg tror næsten, at vi kunne udpege de samme ting, hvis vi gik ind i en børnetøjsbutik uafhængig af hinaden!
Camilla er mor til smukke lille Filippa på 2,5 år og så har hun en lille baby i maven <3

Michala har for nyligt startet bloggen Legeplads for Molly My & lidt for mor. Hun er mor til den skønne lille Molly My på snart 1 år. Hun blogger om Molly, hendes venner, hendes hood, og ikke mindst børnemode, i den høje klasse.

Signe blogger på Plum Mum. Er også lige sprunget ud i blogverdenen, efter at have ønsket sig at gøre det i årevis (thumbs up!)! Hun er mor til smukke Mirabelle på 7 mdr. så lige nu blogger hun meget om, det at være mor til en lille baby, søvnløse nætter, børnesygdomme, kreative sysler og mindst er hun også ret skarp, når det handler om pænt tøj og udstyr til den lille skønhed.

Fælles for os alle er at vi har pigebørn og så har vi det bare super hyggeligt sammen. Vi elsker alle at shoppe og gerne MEGET! Vi hjælper hinanden på kryds og tværs, og det sætter jeg stor pris på <3

Kvaliteten af mine billeder er ikke særlig gode, da det var panorama udsigt, hele vejen rundt i cafeen, så der kom virkelig meget lys ind og jeg nåede simpelthen ikke at få indstilt isoen, da billederne blev klikket i en fart.

#1 Lækker gedeost salat
#2 Michala & Molly My
#3 Signe
#4 Camilla
#5 Mine piger Palma & Lua








11. December VIND Poppy Rose

I dag kan en heldig læser, vinde shopping på Poppy Rose's webshop til en værdi af 500 kr. Vinderen modtager et online gavekort, som skal bruges inden den 31.12.2012. Du kan sagtens shoppe for mere end 500 kr., hvis ønsket nu er en rigtig flot kjole, så bliver 500 kr. bare trukket fra det endelig beløb.
Poppy Rose er jo, et af vores absolutte yndlingsbrands herhjemme, hvilket i nok kan forstå. Som de fleste af mine sødere læsere ved, så er jeg en ægte liberty lover og Poppy Rose forstår bare at fremtrylle smukke og brugbare krationer,af det smukke engelske stof. Deres basic strik varer er også vidunderlige og vi elsker både, sommer bomulds kvaliteten og vinterudgaven, lavet af det blødeste merino uld. Vi har gennem årene haft, stort set lidt af hele sortimentet, så vi kan varmt anbefale alt hvor der står Poppy Rose i nakken. Jeg har lavet min egen lille personlige ønskeliste (hvis det var mig selv som vandt), fra deres webshop og den tæller: denne smukke kjole til Palma og Lua skulle have denne skønne blå liberty kjole. Hvad ønsker i jer?

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Så skal i 'like' Poppy Rose på Facebook og til sidst gå ind på deres hjemmeside og udvælge din favorit, hvis du nu skulle blive den heldige. Husk at skriv din mail adresse, så jeg kan få fat i dig! Konkurrencen slutter i morgen kl. 10.00 og kort tid efter trækker jeg en vinder, som offentliggøres i den næste konkurrence. Held & Lykke!

Vinderen af det smukke Kähler ur blev: Signe Henriksen. stort tillykke Signe, jeg sender dig en mail.
Tak for de mange som deltager, i mine konkurrencer hver dag. Jeg er helt overvældet over hvor mange der vil være med <3 Ville ønske at jeg havde præmier nok så alle kunne vinde.


mandag den 10. december 2012

Sylvanian Families

Jeg kender godt til Sylvanian Families, men har slet ikke strejfet det en tanke, at Lua faktisk var så stor nu, at hun ville kunne få glæde af det. For nyligt fik vi lidt tilsendt som gave, så blev jeg selvfølgelig spændt og nysgerrig på at få det afprøvet. Jeg må indrømme at jeg nok havde undervurderet mine datters evner, for at lege 'rollelege'.

Vi fik en legeplads med tilhørende mus og kænguru familie (godt nok kalder vi dem for kaniner, for det vil Lua gerne have, at de skal være. Så det hedder nu engang herhjemme).
Hvis Lua selv måtte bestemme, så var vi på legepladsen hver dag, også i snestorm og regn. Hun elsker bare alt hvad der har med rutsjebaner og gynger at gøre, så nu kan denne her miniature udgave holde hende lidt i gang! I en alder af 4 år (lige blevet) så er hun egentlig slet ikke, hoppet på hverken barbie eller dukkebølgen, som så mange andre. Der imod har dyr en stor plads i hendes hjerte, så alt hvad der har med dyr at gøre, er bare et hit! Så dette stykke legetøj, må sige at være et hit til min dyreglade pige. Lige fra det kom ind af døren, for en lille uges tid siden, er det blevet leget flittigt med og hver dag! Hun er så småt begyndt at forstå konceptet, med far/mor og deres små børn og babyer, så det går hun ret meget op i. Jeg er allerede ved at tænke over, hvad vi ellers kan berige hende med, fra dette fantastiske univers. Der er jo bare er så meget at vælge imellem, men det gør det også bare til noget specielt, at begge piger kan samle på det mange år frem og ønske sig mere og mere.

Hvis i står og mangler den perfekte julegave til en lille pige (eller måske en dreng) så er dette kvalitet for pengene og bestemt noget jeg vil vælge før så meget andet plastic. Jeg kan personligt godt lide at farverne er mere naturtro og ikke kun lyserødt all over!

Sylvanian Families legeplads samt kænguru & musse familie (gave) men også set her





10. December VIND Kähler

I dag kan én heldig læser, vinde en meget misundelsesværdig præmie. Nemlig det smukke Ora ur fra Kähler til en værdi af 499 kr. Jeg har drømt om at få det hjem i vores eget køkken, siden jeg for et års tid siden, købte den store udgave til min veninde i bryllupsgave. Problemet er vist bare, at jeg slet ikke kan vælge hvilket et jeg ønsker mig, da alle farvekombinationerne er så fantastiske. Uret er fremstillet i keramik og fås i 6 flotte farvekombinationer. Designerne bag uret er Jonas Trampedach & Birgitte Due Madsen, som blot er to ud af mange dygtige keramikere/designere som designer for Kähler. Vi har selv lidt forskelligt Kähler i hjemmet og elsker bare deres utrolig lækkre, enkle design med et lille tvist som bare gør det så lækkert. Jeg kan ihvertfald altid ønske mig lidt mere til min samling.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Så skal i 'like' Kählers side på Facebook og til sidst gå ind på deres hjemmeside og udvælge din favorit, hvis du nu skulle blive den heldige. Husk at skriv din mail adresse, så jeg kan få fat i dig! Held & Lykke!

Vinderen af WHEAT konkurrencen blev: Nina Jungsgaard, stort tillykke Nina! Jeg sender dig en mail.




søndag den 9. december 2012

9. December VIND WHEAT

Glædelig 2. søndag i advent! i dag kan den heldige vinder, frit vælge tøj fra WHEAT til en værdi af 700,- . 
Jeg er personligt vild med at pris og kvalitet går op i en højere enhed, hvilket det bestemt gør hos WHEAT, så derfor er deres tøj, blandt favoritterne herhjemme. Deres kollektioner er virkelig store og rummer et bredt udvalg af basictøj, festtøj, nattøj, overtøj mm. Wheat har 10 år bag sig og er stiftet af designer Charlotte Galsgaard, som bestemt ikke går på kompromis med sine kvaliteter. Enkelt, stilfuldt tøj, med små fine detaljer!

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect.  Så skal du klikke dig ind på WHEAT's webshop og vælge hvad du ønsker at vinde, samt linke til dine ønsker. Husk at skriv din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du er heldig. Konkurrencen slutter i morgen kl. 10.00 og vinderen trækkes kort tid efter, når næste præmie offentliggøres. Held & Lykke!

Vinderen af  Soft Gallery konkurrencen, trækkes i aften og vinderen får direkte besked.






lørdag den 8. december 2012

8. December VIND Soft Gallery

OBS! Konkurrencen er slut! Vinderen blev Maria Bondesen. Tillykke!

Dagens konkurrence er meget forsinket -undskyld piger, men min dag er gået med at hygge, med søde blogpiger og vores børn. Derfor er computeren først blevet tændt nu, hvor mine piger er fløjet afsted til drømmeland! Heldigvis er der en rigtig fin præmie på højkant, som bestemt er værd at vente på. Én heldig læser kan vinde 1 stk. fantastisk håndbroderet pudebetræk fra Soft Gallery til en værdi af 499,- I kan frit vælge mellem 'kanin' eller 'rhino'.

Soft Gallery har lige fra deres spæde start, haft en fin plads i pigernes klædeskab! Jeg forelskede mig allerede da jeg så den aller første kollektion, og købte en grå body med ugle broderi til Lua, som dengang kun var nyfødt. Siden da har vi haft mange mange smukke items og selv har vi også en smuk pude i sofaen!

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect og så skal i også være søde at 'like' Soft Gallery på Facebook. Husk at skriv hvilken pude du ønsker at vinde samt skriv din mailadresse.
Konkurrencen slutter i morgen kl. 20.00 og vinderen trækkes kort tid efter og får direkte besked!

Vinderen af et par lækre hjemmesko fra Fuzzies blev Anja Kolby. Stort tillykke Anja, jeg sender dig en mail.


fredag den 7. december 2012

7. December VIND Fuzzies

Dagens præmie er et par lækre hjemmesko i skind, fra det danske mærke Fuzzies, til en sød lille pige eller gut! Præmien har en værdi af 199-249,- alt efter hvilken model du ønsker. Jeg har udvalgt mine favorit hjemmsko her som ville være helt perfekt til lille Palma, som faktisk mangler et par lukkede hjemmesko herhjemme.

For at deltage i konkurrencen, skal du være fast læser af min blog, enten via facebookbloglovin eller google connect. Så skal du blot lægge en kommentar, med link til det par du ønsker at vinde samt hvilken str. Se alle mulighederne her på fuzzies hjemmeside. Husk at skriv din mailadresse og du er med i lodtrækningen. Konkurrencen slutter i morgen kl. 10.00 og vinderen trækkes kort tid efter, når næste konkurrence offentliggøres. Held & Lykke!

Vinderen af det lækre skålesæt fra RIG-Tig by stelton blev Lene Egly, stort tillykke! Jeg sender dig fluks en mail.


torsdag den 6. december 2012

Fødselsdag og julerier

I fredags den 30. November fyldte mit 'lille' vidunder 4 år!! Vildt at tænke på, at jeg i en alder af bare 28 år, faktisk allerede har været MOR i 4 år! 

Længe før fødselsdagen havde jeg masser af planer om dagen! Tema, invitationer, bordpynt og ikke mindst kager...ting som jeg før i tiden ville have total styr på, og elske at lave! Men pludselig var det november, folk blev inviteret for sent, de fik ikke en indbydelse med postet (hvilket jeg ellers selv havde elsket) men blot en sms, jeg fandt aldrig den rette location, fik ikke købt de helium balloner med Minnie Mouse... Yes! Intet gik som planlagt og heldigvis, gjorde det jo slet ingen ting. For Lua handlede det kun om én ting, nemlig lagkage  (helst lyserød) og det blev den. Dog købte jeg den hos bageren, og den smagte skønt! Der var balloner, sang og flag, så Lua's lykke var gjort! Gaver var hun ligeglad med, og da hun havde fået 2 af dem, så gad hun faktisk ikke åbne flere! Dog blev hun beriget med mange skønne sager, og masser af hygge med søde gæster hele weekenden!

#1 Papir bolde fra Søstrene Grenes, pyntede over spisebordet
#2 Et lille sneak-peak på det smukkeste, kæmpe store dukkehus, som min far har bygget. Jeg er i fuld sving, med at sætte det i stand. Mere om det snart!
#3 Tre små prinsesser venter på mad
#4 Meget dekorativ gave fra min søde guddatter på 8 år
#5 Mere dekoration
#6 Lidt jul! Lærkegrene i vase fra Kähler samt juletræ i plexi fra Daisy Copenhagen
#7 Mere jul. Dådyr købt i Netto for et par år siden, og endnu en papir bold fra Søstrene Grenes