lørdag den 28. april 2012

Back from Paris!

 Der har været noget stille på bloggen i ugens løb, jeg har nemlig været i yndlingsbyen med min mor og minimusen! Det var meget sørgmodigt at sætte sig ind i taxaen torsdag for at køre mod lufthavnen, for jeg var slet ikke klar til at tage hjem! Alligevel render jeg stadig rundt med et kæmpe smil på læben over nogle dejlige, men desværre meget regnfulde dage.
Utrolig dejligt var det dog at hente min store pige i fredags, efter koloni med børnehaven i 5 dage ;-) Det havde bare været den dejligste tur og var gået over alt forventning - hjem ville hun ihvertfald IKKE!!

Jeg har et par pariser indlæg under udarbejdelse til jer - og især et som de kreative piger vil elske!!! Men hav lidt tålmodighed, for der er run på herhjemme pt. ;-)

Solnedgang over sceinen - SMUKT!

Macarons i smukke farver på Mc Donalds café 'Mc Café'!! Kom ind i kampen Danmark ;)

Smukke Pariser lejligheder
Smukt bånd i metervis

Min mor er vel nok verdens dårligste fotograf, så det var det absolut mindst sløret billede af mig & baby P :(

Starbucks i store mængder

mandag den 23. april 2012

Bonjour Paris!

Størstemusen er netop afleveret på børnehavens årlige 5 DAGES koloni! Det var meget vemodigt at sende sin kun 3,5 årige lille pige afsted...er dog sikker på at det bliver en fest for hende, men forældrene havde godt nok en stor klump i halsen, da der skulle kysses farvel.
Nå men i mens forsøder minimusen og jeg ventetiden i yndlings byen Paris sammen med mormor!! Det bliver en tur med masser af fotografier, starbucks, vin, ost & brød, vintageshopping, børnetøjsshopping og ikke mindst materiale indkøb til nye smykker ;)

Rigtig god uge til jer alle sammen. Jeg håber at jeg kan bringe lidt pariser stemning med hjem til jer alle samt inspiration til shopping!

Billede lånt fra pinterest

fredag den 20. april 2012

Søstre Smykker...

Forleden faldt jeg over disse små navne plastic perler i en butik på Frederiksberg. De så enormt billige ud (hvilket de jo også var, 3kr. pr. bogstav) men synes alligevel, at de var lidt skønne og købte dem med hjem. Jeg satte dem i min neon pink smykkesnor som er en ret flot og kraftig nylon og så fik de altså begge et super sødt 'Bedste Søstre armbånd' ;-)





onsdag den 18. april 2012

Flere Liberty forelskelser...

Mit hjerte smelter når jeg ser noget med liberty print, især når det er med den grå 'mitsi' som i den grad har fået sig et comeback. Se mit indlæg fra i går om den Amerikanske designer Dagmar Daley som også elsker liberty!
Nu har danske House Doctor lavet en fin lille kollektion med henholdsvis 'Mitsi' & 'Poppy & Daisy'. Printet er trykt på papservice, servietter & gavepapir...sidder allerede og drømmer om en liberty picnic med kager i sommerens lækre sorbet farver!!

Desværre og meget uforståeligt er det faktisk lidt svært at opdrive de skønne sager og det kan ikke købes i danske netbutikker. Jeg har dog fået oplyst lidt butikker rundt omkring i landet som har taget det hjem.

Girlie Hurley
Istedgade 99
Kbh. V

Janus
Strandvejen 145
Hellerup

Feens Legeplads
Strandvej 29
Kerteminde

Tusind Ting
Jægersgårdsgade 18
Århus C.

Norsk netbutik: www.nettpynt.no


tirsdag den 17. april 2012

Dagmar Daley

Et alt for overset mærke her i Danmark hvis du spørger mig!! Det Amerikanske mærke Dagmar Daley laver jo de mest bedårende ting i en SÅ gennemført vintage stil og nu har de også indført lidt Liberty i deres pige kollektion...I LIKE!

Hvem kunne ikke forestille sig sin lille Liberty Darling i denne vidunderlige bikini?





mandag den 16. april 2012

Magnolias luksus 2ndhand

På købmagergade lige over for Illum, ligger der en skøn lille kælder fyldt med skatte. butikken er fyldt med det fineste af det fineste 2ndhand tøj, sko & accessories til absolutte fair priser og både til kvinder og børn. Alt tøj er flot, nystrøget og butikkens søde ejer Martine, går ikke på kompromis med det tøj hun udvælger til butikken.
Tøjet hænger i 2 mdr. og bliver derefter skiftet ud, med nye sager. Hvis i selv ønsker at sælge jeres tøj og ikke orker at bøvle med trendsales, så tager hun 50% af salget og i sætter sammen prisen på varen.

Mærker du kan være heldig at finde til børn: Burberry, Bonpoint, Bonton, Sonia Rykiel, Chloé, Stella McCartney, Ver De Terre, Pom da'pi, Petit Bateau m.m

Til kvinder er det muligt at finde: Isabel Marant, Marc Jacobs, Acne, Lala Berlin, Rika, Line & Jo, Figaros Bryllup...og jeg kunne blive ved med at remse op!

Kig forbi den fine lille butik når i kommer i hærheden.

Kærligst, Kira










søndag den 15. april 2012

Vinder af min Give Away!

Så er der ro i huset og jeg har sat mig ind på mit kontor, med en varm kaffe med vanillesirup og har læst alle jeres søde kommentarer igennem. Af hjertet tak <3 I er så søde og jeg skal nok lave mange flere fine sager kan i tro!! Og det kommer til salg. Skal bare lige finde ud af hvordan og hvorledes.

En lynhurtig neon-glad vinder skal findes og jeg fik hjælp af random.org

Bag lod nr. 7 gemmer sig en pige der har stort held i spil, men forhåbentlig da også i kærlighed ;)

Tillykke SHINA! Håber at der er plads på din arm til 3 armbånd mere.
Vil du sende mig din adresse?



True Random Number Generator  7Powered by RANDOM.ORG

torsdag den 12. april 2012

NEON Give Away!!

En lille ydmyg give away fra egen hånd ;-) Du kan vinde 3 armbånd i nylon med vedhæng i sølv og emalje. Sløjfen med swarovski krystaller er et af mine favorit vedhæng...elsker sløjfer!!

Alle kan deltage, ved blot at følge mig her på bloggen, bloglovin eller facebook og lægge en kommentar til mig. Vinderen trækkes på søndag.

Happy Day!


onsdag den 11. april 2012

Lille Figaro Midseason Sale!!

Skynd dig forbi Lille Figaro. Til og med i morgen kan du spare 25% på ALLE varer som i forvejen ikke er sat ned!! Brug koden "FB MSS 25" og skriv den i kommentarfeltet, så fratrækkes rabatten manuelt!


Jeg er lidt fristet, okay meget ;-) Kigger på en tigerbadedragt fra PopUpShop & en t-shirt fra Soft Gallery.






onsdag den 4. april 2012

Onsdags shopping!

Solen har skinnet og vejret har været lunt! Jeg er i gang med den store oprydning samt udrydning!! Vi har et ønske om kun at have 'pæne' ting som vi gider at kigge på. Så hellere lidt godt end meget af alt muligt som vi i grunden ikke har brug for. Jeg har bunker liggende af halvfærdige syprojekter og dem prøver jeg ihærdigt at komme igennem.

Baby P og jeg har været en tur forbi søde Sofie og jeg købte denne fine skykjole med for blot 100,-!!
Hun holder udsalg i sin shop og alt liberty børnetøj er vanvittig billigt. Der er stadig mange fine sager tilbage ;-) Hun har også været så sød at hjælpe mig med at få lavet en sengerand til Palma's juno seng. Jeg kunne simpelthen ikke få taget mig sammen til at gå i gang med endnu et projekt. Hvis i står og mangler en til jeres tremmeseng, så syr hun dem efter eget liberty ønske samt mål for kun 625,-

1. Lua som slet ikke havde tid til et billede. Hun var i fuld gang med en leg med sine duplo klodser.
2. Den stor pink tumlesky som jeg var så heldig at vinde hos den søde Manja i en konkurrence op til jul. Den er fra Little Red Stuga
3. Den fine sengerand fra Sofie.
4. MIN fantastiske smukke Ela kjole fra Isabel Marant! Har sukket over den lidt for længe og har i dag købt den til overpris af en pige på Trendsales. Men pyt med det, for nu er det min og jeg elsker den!!







Ferm Living i skønne pasteller

Lidt sommernyheder i smukke pasteller. Love it!




søndag den 1. april 2012

Petit Podium.

4 dygtige mødre, bloggere, fashionistas og ildsjæle præsenterede i dag deres nye blogplatform Petit Podium. -En blog som henvender sig til modebevidste mødre med sans for kvalitet.

Bag projektet står: Lisbeth fra It's Fashion, Baby! Louise fra Guld.log, Ann-Sophie fra Mit Udtryk og Manja fra ManjaLytz

Jeg har selv fulgt alle 4 blogge i længere tid og glæder mig meget, til at se hvad de har at byde på med deres nye projekt!

Petit Podium gik i luften i dag og jeg synes det ser meget lovende ud. 
Pssst... Du kan vinde en fed præmie fra bObles hvis du kigger ind til den lille scene ;)

Held & Lykke piger!!