søndag den 29. januar 2012

Spontan sushi date!

I går aftes efter at Lua var kørt ned til sin mormor, så havde min kæreste og jeg brug for lidt spontanitet. Selvom 50% af pigerne jo stadig var hjemme, så følte vi rigtigt at vi da sagtens kunne overskue en lille tur ind til byen. Vi pakkede bilen i en fart, trodsede kulden og kørte ind til vores yndlingsby (vi nyder at komme derind, men bliver altid enige om når vi er der, hvor dejligt det er at bo på 'landet')
Kenneth ville have mig med ind på en af hans yndlings restauranter, Nagoya sushi på østerbro.
I farten havde vi glemt at det var lørdag og andre end os, også elsker running sushi, så det havde været en fordel at bestille bord! Der var fuldstændig proppet og INTET bord til os... men jeg tror at de søde tjenere, kunne se hvor meget mine tænder løb i vand, da alle de lækre farverige tallerkener med alt hvad min sulte mave ønskede sig, bare kørte forbi mig i en fart og min frustration over at skulle videre ud i kulden og finde ud af hvor vores aftenmåltid skulle indtages...!!!!-så de fandt skam en plads til os, ved at rykke lidt rundt på bordene ;-)

Denne aften trodsede jeg min ellers lidt stramme kostplan og SPISTE!!
Udvalget var enormt, masser af farvestrålende sushi, lækkert marineret fiskeretter, små nudel/ris retter, lækre sprøde grøntsager, div. sticks, lækkert frugt og kage. Alt var virkelig godt og råvarer af god kvalitet.


Nagoya Running Sushi
Sølvgade 84

Weekend 199,-
Hverdage 179,-

NB: Husk at bestil bord!! tydeligvis et populært sted ;-)



Både baby og det forsømte kærestepar hyggede sig gevaldigt. Efterfølgende kom vi baby i sin varme voksipose og gik en lang tur i kulden op og ned af østerbrogade...jeg ville kigge lidt på butikker - hvilket for mit vedkomne er meget smart at gøre når de har lukket!

Håber at i alle sammen har haft en dejlig weekend!






lørdag den 28. januar 2012

Hurtig kalorielet opskrift...

I går var min veninde og min guddatter på 7år på besøg og med 3 larmene piger skulle vi finde på en nem ret, vi alle kunne spise. Som i måske har læst i mit tidligere indlæg her, så kører jeg en lang periode hvor jeg blandt andet, undgår kylhydrater til aftensmad. Jeg vil gerne af med de sidste mange baby kilo, så de sidste 14 dage har jeg kun spist kød og grønt og det kræver jo lidt variation.

Vi lavede sammen denne fantastiske ret med kyllingekødboller og vietnamesisk salat.

Kyllingeboller
1 pk. hakket kyllingekød
1 lille finthakket løg
2 spks sorte sesamfrø
salt
pebber

(Sorte sesamfrø fåes ENDELIG fra urtekram som bl.a Kvickly fører, hos sticks & sushi eller helt billigt hvis man går i specielle thaimarkets)

Bland det godt sammen og form de små kødboller med en ske og steg i neutral olie på panden.
(I det asiatiske køkken damper de dem, men dette er ligeså fint og mindre besværligt synes jeg)
Spis med Ketjap manis eller god teriaky


Salat
Agurk
Snack gulerødder
Avocado
Rød beberfrugt
Ketjap manis (vietnamesisk sød soya som kan købes i det fleste indkøbssteder og minder om rigtig god tariaky)
Sesam olie (helst fra specielbutikker)
Lime
Koriander

Skær tynde fine stave af alle grøntsagerne og anret dem fint på en tallerken eller kom dem i et fad.
Hæld sesamolie og ketjap manis i passende mængde over salaten og pres lime over, drys sesam frø på og masser af koriander.

Hertil serverede vi fuldkornsbulgur (for børnenes og vegetar venindens skyld) samt edemame bønner.

Lækkert!!


Happy weekend!!



torsdag den 26. januar 2012

Lua's first diamond!

Ihh jeg er så glad!! I går fik jeg denne meget smukke firkløver i sølv med diamanter fra den dygtige smykkedesigner Julie Wettergren. Jeg har drømt om den længe og var så heldig at hun forærede mig den fordi jeg havde hjulpet hende med nogle ting. Tusinde tak Julie!
Jeg har tidligere lavet et indlæg på bloggen om hende som du kan læse her

Det bliver Lua´s personlige smykke og Palma skal selvfølgelig også have en.
Pigerne er ikke døbt, så de har ikke rigtig nogle personlige smykker. Desværre kan der ikke graveres bagpå kløveren, men jeg påtænker at hænge en lille rund plade ved siden af og indgravere pigernes fødselsdato!

Hvis i står og mangler en fin lille dåbsgave og ligesom jeg ikke er tilhænger af kors og stjernetegn, så vil enhver lille pige elske dette vedhæng (også når de bliver ældre)
Den kan også købes i guld til små guld piger.

Happy Bling Bling day!!



Miss Lucky silver pendant 650,- (uden kæde)


tirsdag den 24. januar 2012

Glimmer i min hverdag...

Selvom jeg for det meste bare render rundt herhjemme, vasker tøj, mader baby og tørrer gylp op, ja så er det meget rart at sætte lidt glimmer på tilværelsen :-)

Jeg er for tiden til strømper med glimmer, fine fine motiver og detaljer. I perioder er jeg bare til en 5-pak med sorte strømper fra H&M. Hvad kan i bedst lide??

Happy glitter day!

Strømper fra Black Lily


mandag den 23. januar 2012

Andreas Gursky - Louisiana...

Min kære 'mand' er fotograf. Faktisk rigtig dygtig til især stilbilleder, så han beundrer naturligvis Andreas Gursky, som simpelthen er så top dygtig og skarp!! Så hele familien tog i lørdags en tur til Louisiana for at se hans meget flotte udstilling. Havde nok nydt det mere, hvis ikke jeg skulle løse efter en 3-årig pige med krudt i måsen (note to my self: ALTID klapvogn med på museum fremover) men wow nogle flotte billeder!!

Man må jo desværre ikke fotografere derinde, men snuppede lige et hurtigt billede af min frække 3-årige. I baggrundet ses billedet som netop er solgt til knap 24 millioner!!! Efter min mening er det langt fra blandt de flotteste af hans værker, men jeg vil klart anbefale jer at tage op og se hans flotte flotte udstilling, som løber helt ind til 13.5.2012

Rigtig hyggelig dag og Lua hyggede, sig gevaldigt i legerummet fyldt med bogstavpuder og fik også klippet og limet lidt i børnenes kreaværksted. Palma sov dejligt i sin barnevogn, så hende er der ikke billeder af!





fredag den 20. januar 2012

Veninder...

Mine veninder er fuldstændig uerstattelige. De er der på hver sin måde ALTID når jeg har brug for dem...hvad enten det drejer sig om time lange snakke om alting og ingenting (bare fordi man har brug for det), tilbyder at komme med take away når man ligger på sofaen med graviditets kvalme (og faktisk bare trænger til sticks men ikke er selvskabelig), hjælper mig på de mange lagersalg jeg holder i forbindelse med lukning af min netbutik, passer vores hunde når vi skal rejse, passer baby når jeg trænger til et par timer fri, tilbyder at komme og lave aftensmad til mig og pigerne imens jeg sover (min kæreste er pt. meget væk om aften og jeg er træt)...ja de er bare dejlige...

Mie er en af de mange og rigtig gode veninder!! Hun bor i jylland, har mand, søn, job og er i gang med uddannelse, så absolut rigeligt at se til. Alligevel finder hun altid tid til at hjælpe mig og kommer rigtig tit over når jeg har brug for en hånd!! Sidst var her i Januar hvor hun lige satte sin weekend af og tog med mig på loppemarked i Forum for at sælge MINE ting (ja vi rydder ud herhjemme og arbejder på mere simpel living). Samtidig hygger vi os selvfølgelig vildt meget og hun nyder en københavner tur et par gange om året.

På loppemarkedet forelskede hun sig (ja det forstår i vel godt) fuldstændig i denne møg lækre paliet leo sag fra LaLa Berlin! Det var det smukke kvinde Koreograf Mette-Louise Just Kryger som havde standen fyldt med guld, der solgte den!! Mie kiggede på den mange gange og den sad bare fantastisk på hende, men den var dyr (hun studerer)!!! Hun har fortrudt efterfølgende at hun ikke købte den fine jakke, men heldigt for Mie, så har jeg købt den!! Den hænger i mit skab ved siden af min anden meget smukke paliet blazer fra Zoé Paris og jeg ville elske selv at eje den, men den skal altså hjem til Mie og gøre hendes hverdag lidt smukkere ;-)

Mie, jakken er din!!! Elsker dig...(kunne ikke vente til din fødselsdag)




torsdag den 19. januar 2012

Sofie Børsting...

Jeg er meget fascineret af den danske illustrator og designer Sofie Børsting.
Hendes skønne prints kan købes hos nogle af danmarks fineste design stores samt i hendes egen etsy shop som hun kalder Sørme Ja

Et af de fine prints (som i øvrigt er meget fair i prisen) skal hænge på Lua's værelse. Glæder mig til at vise hvilket når værelset bliver færdigt!




Til alle jer i Århus...

Der er ikke kun gode lagersalg i kbh. ;-) Norlie holder lagersalg hos jer i det jyske...

God fornøjelse!


mandag den 16. januar 2012

Farvel og tak kalorier!...



Når jeg sætter sådan en skøn lille lækkemås til verden, så tilsætter jeg desværre også min krop en del ekstra kilo!!! Jeg er simpelthen så heldig at have nemme børn, nemme graviditeter og ikke mindst lette og hurtige fødsler...MEN... Vægten kan jeg ikke holde nede, ligegyldigt hvor meget jeg kæmper, så kommer de ekstra mange kilo flyvende og jeg fatter simpelthen ikke hvorfra. Spiser normalt sundt og varieret, men elsker dog søde sager og min forbrænding er dårlig...virkelig dårlig!
I hver graviditet har jeg taget 20+ kilo på :-( avs!
Heldigvis ved jeg præcist hvordan jeg kommer dem til livs og kan faktisk smide dem i en fart, hvis jeg arbejder lidt på sagen, så det gør jeg nu!!

Min udfordring til mig selv er at tabe de sidste 9 kilo inden Palma fylder 6 mdr. den 7. marts og være nede på min normalvægt 52-53 kilo (jeg er ikke så høj, så det er faktisk ret passende til mig)
Slut resultatet vises på bloggen, men i får ikke et før billede (Ja, jeg er altså lidt blufærdig)

Ja dette er jo nok lidt personligt at fortælle om, men jeg tænker at hvis jeg nu deler det med alle jer på bloggen, så har jeg lettere ved at tage mig sammen - smart!! Måske flere kunne gøre det samme? sætte sig et mål og lade andre følge en i processen...

Jeg vil lige for god ordens skyld fortælle, at jeg ikke skal på en decideret slankekur (det er noget pjat) blot undlade disse dumme ting i min hverdag.

SUKKER - HVEDEMEL - RIS - PASTA - KARTOFLER  (uden at være fanatisk, for jeg bruger nemlig sirup i min kaffe, da jeg egentlig ikke bryder om smagen af kaffe)

Jeg har gjort det før og det virker!!!

Jeg begyndte i dag med: æg/rugbrød, jordbær/appelsin smoothie med mynthe, rugbrød med peanut butter, kaffe fra baresso (med vanille), 7 km. gåtur og her til aften kød, råkost og salat!
Rigtig god start!

Kærligst, Kira

Palma knap 4 mdr. i liberty kjole fra Bonpoint

lørdag den 14. januar 2012

En update fra Poppy Rose Lagersalg...

I går tog Palma og jeg til Østerbro og shoppede lækkerier til hende og storesøster Lua. Havde planlagt det godt og vi var der da vi åbnede kl. 15.00 (ikke verdens bedste tidspunk for dem med institutions børn, men heldigvis hentede Lua's søde Farmor hende, så jeg kunne tage afsted med Palma baby) 
Der var desværre lidt proppet i de to ikke særlig store lokaler. Det kan godt være lidt besværligt med baby i lift og hendes mor som slet ikke kunne danne sig et ordentligt overblik grundet alle de stressede kvinder ;-) Dog rakte mit overskud så langt at jeg både fik ammet midt i tøjmyldret, købt tøj med til min kusine og en veninde som begge blev forhindret i at komme derind (kunne slet ikke bære at deres små tøser ikke skulle have lidt lækkerier med derfra) 
Priserne er jo FANTASTISKE (virkelig billigt) og ejeren Minna og hendes mand var selv til stede og langede godterne over disken (det er god stil) ungerne rendte rundt og hyggede...meget hyggelig stemning.

Til alle jer fra Jylland/Fyn som føler jer lidt snydt, vil jeg faktisk anbefale jer at stikke hovedet over til deres næste lagersalg. Hvis i nu tænker over hvor meget i rent faktisk kan spare, så kan det virkelig godt betale sig at køre en tur over broen.

Liberty & strik kostede 2 for 300,-
Accessories, huer, strik sokker, hårpynt, jersey m.m kostede 3 for 100,-
(og materialerne er jo alpaca, merino og økologisk bomuld, for ikke at tale om liberty)







fredag den 13. januar 2012

Pigernes hus...

I vores nye hus har vi en kæmpe stue med plads til dette fine lille legehus, så nu er det (efter at have stået i vores gamle kælder i laaang tid) endelig kommet op.
Huset er købt hos Sebra, bogstaverner fra Design Letters og wallsticker fugl er fra Ferm Living.
Min plan var at pynte det med alle mulige skønne farver, men eftersom det står i stuen må det godt være lidt enkelt at se på. Palma får også sit navn på snart og det er nok egentlig hende der vil få mest glæde af det.


tirsdag den 10. januar 2012

Poppy Rose Lagersalg...

Så kan de kvalitetsbevidste mødre godt hæve rigeligt med kontanter og gøre jeres børns garderober klar til foråret.
Der findes alt til baby dreng/pige samt junior dreng/pige og kollektionerne består af skønne kjoler og tunikaer i det smukkeste liberty, strik i det blødeste merino uld samt jersey i økologisk bomuld.
Priserne plejer at være rigtig fornuftige og man sparer op til ca. 70%!!
Husk kontanter, da de nemlig ikke tager imod dankort.

Fredag den 13. januar kl. 15.00-19.00 samt lørdag den 14. januar kl. 11.00-15.00

Adressen er: Odensegade 6, 2100 Kbh. Ø


Happy Shopping! See you ;-)



torsdag den 5. januar 2012

For your little one...

H&M har netop lanceret deres consious collection newborn. En kollektion i økologisk bomuld og merino uld. Tøjet er lavet med de fineste detaljer i ægte fransk stil, så hvis du elsker Bonpoint, så vil du elske denne kollektion! 
Desværre findes det kun i str 50-62 - øv at Palma netop lige er på vej ud af den str. :-(
Sælges kun online!!




onsdag den 4. januar 2012

Jeg er i den 7. himmel...

...Prøv lige at se hvorfor!!! Vi leder for tiden efter en fin seng til Lua som godt må være lidt ud over det sædvanlige og når man så støder på denne måne, via pinterest så er drømmen om at finde en fin seng gået i opfyldelse.
Jeg er nu ved at undersøge om den kan bestilles, for jeg finder ingen priser via designeren Jocelyn Costis hjemmeside.

Lua betyder måne ;-)





mandag den 2. januar 2012

UDSALG hos Limonade...

Min lille udsalgsfølgeton fortsætter...
Kig forbi Limonade på H.C Ørstedsvej 41, Frederiksberg eller på deres webshop.
Masser af skønne mærker til små søde børn ;-)